Ilmoittaudu mukaan lasten tanssitunneille tästä!

0-1 v. Mamas and Minis

Ohjaajana: Hilla

Rento tanssihetki vanhemmalle ja vauvalle. Viikoittaisen tapaamisen myötä vanhemmat ja vauvat voivat tutustua toisiinsa tanssin ja musiikin parissa. Tunnin tarkoitus on luoda vuorovaikutusta ja auttaa pieniä etenemään omilla kehityskaarillaan. Tunnin kesto on 45min. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 14. Tuntia suositellaan aloitettavaksi alle vuodenikäisenä, mutta kuitenkin niin että lapsi kannattelee jo omaa päätään.

1-3 v. Baby Stars

Ohjaajana: Hilla

Lasten tanssitunti, jonka tarkoitus on kehittää lapsen vuorovaikutus taitoja ja koordinaatiokykyä. Tunnin kesto on 30 minuuttia. Baby Stars tunneilla tutustutaan erilaisiin loruihin, lauluihin ja taputuksiin. Suosittelemme tunnille mukaan tossut, liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Vanhemmat saavat halutessaan ja lapsen tarpeen mukaan osallistua tunnille. Tuntia suositellaan kaikille askeleita ottaville ja sitä vanhemmille lapsille!

3-4v. Pikkutähtöset

Ohjaajana: Hilla

Nuorelle tanssijalle suunnattu tanssitunti. Tunnin kesto on 45 minuuttia. Pikkutähtöset käyvät ohjaajan kanssa lävitse eri tanssilajien perusteita, jotka harjoittavat oppilaiden rytmitajua, koordinaatiokykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan tossut, liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta.

Ages 3-6: Dance Stars in English

Instructor: Hilla

We are planning a dance lesson for English speaking children to begin in March. If interested please contact Hilla (045-8834013 or hilla@starlinedance.com). The lessons will be taught according to a similar curriculum as the other children’s lessons, but with an English speaking teacher. The dance lessons will improve children’s coordination skills, their ability to interact and recognize rhythym in different styles of music. We recommend that the children wear sporty clothing and non-sliding socks. A water bottle should also be brought to class.

3-5v. Tähtibaletti

Ohjaajana: Hilla

Satubalettitunti, joka perustuu baletin alkeisiin. Tunti on kestoltaan 45 minuuttia. Satubaletti harjoittaa tanssijan luovaa ilmaisutaitoa sekä koordinaatiokykyä. Tunneilla opetellaan perusliikuntataitoja, oman kehon käyttöä ja hallintaa, rytmiikkaa ja luovuutta. Tähtibalettitunneilla tanssitaan ja nautitaan liikkeestä ja musiikista, sekä iloisesta ilmapiiristä. Mukaan suositellaan ottamaan tanssitossut ja balettiasu. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta.   

5-6v. Tähdenlennot

Ohjaajana: Hilla

Nuorelle tanssijalle suunnattu tunti. Tunnin kesto on 45 minuuttia. Tähdenlennot käyvät ohjaajan kanssa lävitse eri tanssilajien perusteita, jotka harjoittavat oppilaiden rytmitajua, koordinaatiokykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan tossut, liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Halutessaan tunnille voi ilmoittautua myös 4 vuotiaat.

5-8v. Mista´ Stars

Ohjaaajana: Hilla

Mista´ Stars on ryhmän liikehdintä perustuu erityisesti hiphop-lajikkeisiin sekä akrobaattisiin taitoihin. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Suosittelemme mukaan tunnille liikunnallisia vaatteita ja vesipullon. 

7-8v. AllStars

Ohjaajana: Hilla

AllStars on lasten show ja hiphop ryhmä. Tunneilla kehitetään aktiivisesti tanssin perustaitoja kuten pyörähdyksiä, askelsarjoja ja hyppyjä. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta.

7-8v. Shining Stars

Ohjaajana: Hilla

Shining Stars on lasten discotanssiin perustuva ryhmä. Tunneilla kehitetään aktiivisesti tanssin perustaitoja kuten pyörähdyksiä, askelsarjoja ja hyppyjä. Discotanssi on mukaansatempaavaa ja rytmikästä. Tunneilla käydään lävitse myös akrobatiaan ja voimisteluun perustuvia liikkeitä. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. 

7-8v. Show Stars

Ohjaajana: Hilla

Show Stars on lasten showtanssiin perustuva ryhmä. Tunneilla kehitetään aktiivisesti tanssin perustaitoja kuten pyörähdyksiä, askelsarjoja ja hyppyjä. Showtanssissa harjoittelemme myös tanssin ilmaisua sekä tutustumme showtanssin perustekniikkaan. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. 

LASTEN TANSSIHINNASTO

 

Syyslukukausi 11.09.17-10.12.17

Kevätlukukausi 15.01.18-06.05.18

 

Baby Stars 1-3-v. Syksy 75€ + Kevät 75€

Mamas & Minis (vanhempi-vauva ryhmä) Syksy 65€ + Kevät 65€

3-4-v. ryhmät Syksy 120€ + Kevät 120€

5-8-v. ryhmät Syksy 135€ + Kevät 135€

Dance Stars ages 3-6 in English Autumn 135€ + Spring 135€

Tähtibaletti 3-5-v. Syksy 130€ + Kevät 130€

 

 

Lasten tunnit (3-8-v.) ovat kestoltaan 45 min. Baby Stars (1-3-v.) ovat kestoltaan 30 min. Huoltajan tulee olla lapsen tukena Baby Stars-tunneilla.

Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi.

 

Syyslukukausi: Opetusta ei ole syyslomaviikolla (16.10.-22.10.) eikä seuraavina juhlapyhinä: 4.11., 5.12. (aatto) ja 6.12. HOX! MUUTOS: Sunnuntain ryhmät eivät kokoonnu syysloman takia 15.10. vaan tunnit pidetään sunnuntaina 22.10.

 

Kevätlukukausi: Opetusta ei ole talvilomaviikolla (5.3.-11.3.) eikä seuraavina juhlapyhinä: 30.03., 31.03., 01.04., 02.04., 30.04. (aatto) ja 1.5.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

Oppilaan nimi

Syntymäaika (pp.kk.vvvv)

Tunti, jolle ilmoittaudun

Sähköposti laskua ja tiedotusta varten

Huoltaja

Huoltajan postiosoite

Huoltajan postinumero ja -toimipaikka

Huoltajan puhelinnumero

Lisätiedot / muuta huomioitavaa

Huom! Varatessasi tunnin hyväksyt seuraavat ehdot:
Tanssikoululla on lupa kuvata tiloissaan tapahtuvaa tanssitoimintaa ja ohjausta. Kuvamateriaali saatetaan julkaista tanssikoulun sosiaalisissa medioissa. Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta. Maksuton peruutus kevään tunneille sähköpostilla 21.1. mennessä. Tanssikausi alkaa virallisesti maanantaina 15.1. HUOM. Sunnuntaina 21.01. EI ole tanssitunteja, joten ensimmäinen kerta on poikkeuksellisesti etukäteen 14.1. (Kysymyksien ilmetessä olkaa yhteydessä hilla@starlinedance.com).
Hyväksyn varaamisehdot