Ilmoittaudu mukaan nuorten tanssitunneille tästä!

Showtanssi 9-12-v. ja 13-16-v.

Ohjaajana: Hilla, Stefania

Showtanssissa eri tanssilajit yhdistyvät monipuoliseksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi. Showtanssissa ei ole kyse pelkästään tanssimisesta, vaan vauhdikkaista tunneista, joissa showelementit ja tanssin ilo korostuvat. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, joiden parissa kehitetään perustaitoja, kuten hyppyjä ja piruetteja. Tanssimisen lisäksi showtanssitunneilla opetellaan ilmaisua ja esiintymistä.

Syksyllä 2017 Show 13-16-vuotiaiden ryhmään ilmoittautuneilla on mahdollisuus osallistua Marika Stenbergin tanssinohjaukseen viikkotuntien ohella ilmaiseksi. Marika Stenberg ohjaa yhdessä Starlinen kanssa toiminnallisen opinnäytetyön ja toivoo Show 13-16-vuotiaiden tanssijoiden osallistuvan teoksen luontiprosessiin ja esittämiseen. Treeniajat ovat viikkotuntien ulkopuolella ja lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse hilla@starlinedance.com tai ilmoittautumalla Show 13-16-vuotiaiden ryhmään. Marika opiskelee Lapin ammattikorkeakoulussa liikunnan- ja vapaa-ajan koulutusohjelmassa.

Hiphop 9-12-v.

Ohjaajana: Eve

Hiphop -tunneilla opetellaan laajasti niin showtanssin tekniikkaa ja hyppyjä kuin hip hopin askelia ja liikkeitä. Hiphop on mukaansatempaava ja rento tanssilaji, ja siinä pyritään käyttämään monipuolisesti koko kroppaa. Tunneilla pyritään kehittämään jokaista tanssijaa monipuolisesti hyvällä fiiliksellä!

Disco 9-12-v.

Ohjaajana: Eve

Disco- tunneilla kehitetään tanssijan tanssitekniikkaa ja heittäytymistä showtanssin ja discotanssin parissa. Discotanssi on vauhdikas ja fyysinen tanssilaji, jossa yhdistellään mm.nopeita liikkeitä, räjähtäviä hyppyjä ja vauhdikkaita piruetteja. Disco- tunneilta ei puutu vauhtia ja tanssin iloa!

Jumps and Turns-tekniikkatunti

Ohjaajana: Stefania

Jumps&Turns-tekniikkatunti on juuri oikea tunti sinulle, joka haluat kehittyä tanssijana ja syventää osaamistasi. Tekniikkatunneilla treenataan tanssitekniikan perusasioita, kuten tasapainoa, piruetti- ja hyppytekniikkaa, sekä keskustan käyttöä, joiden hallinta on tärkeää kaikkien tanssilajien parissa. Tekniikkatunnilla voit kehittää ponnistusvoimaa, koordinaatiota ja teknistä osaamistasi. Tunneilla tehdään vauhdikkaita sarjoja, joissa yhdistellään piruetteja ja hyppyjä. Erityisesti tanssijoille suunnatut lihaskunto- ja venyttelyharjoitukset kuuluvat myös tuntien sisältöön. Suosittelemme tekniikkatunteja kaikille tanssijoille jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan.

Tunnit sopivat loistavasti muiden tuntien tekniseksi lisäksi ja tanssijoille, jotka haluavat kehittyä monipuolisesti. Asuksi mukavat tanssivaatteet! Tunnille voi osallistua myös aikuiset tanssijat!

Cheertanssi 9-12-v.

Ohjaajana: Hilla

Cheertanssi rantautuu ensimmäistä kertaa Rovaniemelle! Cheertanssi on vauhdikasta sekä menevää. Tunneilla ja esiintymisissä käytetään cheerleader huiskia! Cheertanssi 9-12-vuotiaiden ryhmä ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Ryhmän tarkoitus on kehittää tanssijoiden esiintymistaitoja, vuorovaikutusta, notkeutta sekä tanssillisuutta. Ohjaajamme ovat tunnettuja SM-liiga cheerleadereiden valmentajia ja ovat olleet vahvasti mukana cheertanssin ja cheertanssikulttuurin kehittämisessä suomessa.

Hiphop 13-16-v.

Ohjaajana: Eve

Hiphop on jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä tanssilaji, joka on vahvasti sidoksissa sen tyylin musiikkiin ja kulttuuriin. Se on yhdistelmä mm. afrikkalaista ja afroamerikkalaista tanssia, housea, poppingia ja lockingia. Tämän päivän tyylistä käytetään usein nimeä New School Hiphop. Tyypillistä sille ovat erilaiset rytminvaihdokset, vartalon isolaatiot sekä erilaiset käsi- ja jalkakoordinaatiot. Hiphop tunneilla opetellaan perustekniikan lisäksi rytmiikkaa ja erilaisia askelharjoituksia oman ilmaisutaidon ohella. Hiphop tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis ja musiikki! Opitut askeleet ja harjoitukset kehittävät jatkuvasti tanssijoiden omaa tyyliä ja tekniikkaa. Tunnit koostuvat vaihtelevasti mm. alkulämmittelyistä, erilaisista liikeharjoituksista, lihaskunnosta ja koreografioiden tekemisestä. Tunneille voi tulla rohkeasti tutustumaan, vaikka ei olisi aikaisemmin lajia harrastanutkaan, vaikeustaso mukautuu oppilaiden mukaan.

Varusteeksi rennot vaattet, mieluusti sisäkengät ja juomapullo!

Disco 13-16-v.

Ohjaajana: Eve

Discotanssi on vauhdikas ja teknisesti vaativa, fyysinen tanssilaji. Discotanssitunneilla harjoitellaan erilaisia hyppyjä, piruetteja ja jalanheittoja sekä näyttäviä koreografioita.Discotanssiin kuuluvat myös nopeat liikesarjat ja poseeraukset. 13-16 vuotiaiden ryhmä kehittää huomattavasti tanssijoiden kuntoa, tanssitekniikkaa ja voimaa. Discotanssiin kuuluu myös perinteisesti mukaansatempaavat esitykset ja näyttävät asut. Tunneille kannattaa ottaa mukaan jumppavaatteet ja juomapullo.

Pole kids

Ohjaajana: Salli

Pole Kids- kurssilla tehdään lapsille sopivia ja akrobaattisia liikkeitä tangoilla, jotka kehittävät lasten kehonhallintaa, notkeutta ja voimaa. Kurssit räätälöidään ikäluokkiin sopiviksi ja ottavat huomioon lasten tarpeet. Pole Kids- tunteja järjestetään 2017-2018 vuonna 8-10-vuotiaille ja 11-15-vuotiaille. Yli 15-vuotta täyttäneet tankotanssijat saavat osallistua aikuisten irtotunneille.

Break dance

Ohjaajana: Stefania

Breakkaaminen elää ja kukoistaa Rovaniemellä, ja nyt Starlinella on mahdollisuus päästä mukaan! Tunneilla harjoitellaan breakin perusteita ja akrobaattisia liikkeitä. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta kokeneemmatkin ovat tervetulleita koittamaan!

 

 

NUORTEN TANSSIHINNASTO

 

Syyslukukausi 29.08.15-10.12.15

Kevätlukukausi 16.01.17-07.05.17

 

Nuorten tanssit (9-vuotiaasta ylöspäin ja Pole Kids)

 

1 tunti viikossa Syksy 160€ + Kevät 160€ (Koko vuosi 300€)

2 tuntia viikossa Syksy 290€ + Kevät 290€ (Koko vuosi 550€)

3 tuntia viikossa Syksy 420€ + Kevät 420€ (Koko vuosi 790€)

 

Kaikki tunnit ovat kestoltaan 55min.

Laskutusasioissa olethan yhteydessä: hilla@starlinedance.com

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi.

Syyslukukausi: Opetusta ei ole syyslomaviikolla (16.10.-22.10.) eikä seuraavina juhlapyhinä: 4.11., 5.12. (aatto) ja 6.12.  Sunnuntain ryhmät eivät kokoonnu syysloman takia 15.10. vaan tunnit pidetään sunnuntaina 22.10.

Kevätlukukausi: Opetusta ei ole talvilomaviikolla (5.3.-11.3.) eikä seuraavina juhlapyhinä: 30.03., 31.3., 1.4., 2.4., 30.04. (aatto) ja 1.5

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

Oppilaan nimi

Syntymäaika (pp.kk.vvvv)

Puhelinnumero

Tunti 1, jolle ilmoittaudun

Tunti 2, jolle ilmoittaudun

Tunti 3, jolle ilmoittaudun

Sähköposti laskua ja tiedotusta varten

Tieto laskutusta varten varten

Huoltaja

Huoltajan postiosoite

Huoltajan postinumero ja -toimipaikka

Huoltajan puhelinnumero

Lisätiedot / muuta huomioitavaa

Huom! Varatessasi tunnin hyväksyt seuraavat ehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Tanssikoululla on lupa kuvata tiloissaan tapahtuvaa tanssitoimintaa ja ohjausta. Kuvamateriaali saatetaan julkaista tanssikoulun sosiaalisissa medioissa. Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta. Maksuton peruutus syksyn tunneille sähköpostilla 21.1. mennessä. Tanssikausi alkaa maanantaina 15.1. (Kysymyksien ilmetessä olkaa yhteydessä hilla@starlinedance.com).
Hyväksyn varaamisehdot