Ilmoittaudu mukaan lasten tanssitunneille tästä!

1-3-v. Baby Stars

Ohjaajana: Hilla

Lasten tanssitunti, jonka tarkoitus on kehittää lapsen vuorovaikutus taitoja ja koordinaatiokykyä. Tunnin kesto on 30 minuuttia. Baby Stars tunneilla tutustutaan erilaisiin tansseihin, lauluihin ja tanssin tekniikkaan. Suosittelemme tunnille mukaan tossut, liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Vanhemmat saavat lapsen tarpeen mukaan osallistua tunnille. Tuntia suositellaan kaikille askeleita ottaville ja sitä vanhemmille pikkutanssijoille!

3-4-v. Pikkutähtöset

Ohjaajana: Hilla

Nuorelle tanssijalle suunnattu tanssitunti. Tunnin kesto on 45 minuuttia. Pikkutähtöset käyvät ohjaajan kanssa lävitse eri tanssilajien perusteita, jotka harjoittavat oppilaiden rytmitajua, koordinaatiokykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan tossut, liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta.

3-5-v. Tähtibaletti

Ohjaajana: Hilla

Satubalettitunti, joka perustuu baletin alkeisiin. Tunti on kestoltaan 45 minuuttia. Satubaletti harjoittaa tanssijan luovaa ilmaisutaitoa sekä koordinaatiokykyä. Tunneilla opetellaan perusliikuntataitoja, oman kehon käyttöä ja hallintaa, rytmiikkaa ja luovuutta. Tähtibalettitunneilla tanssitaan ja nautitaan liikkeestä ja musiikista, sekä iloisesta ilmapiiristä. Mukaan suositellaan ottamaan tanssitossut ja balettiasu. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta.   

5-6-v. Tähdenlennot

Ohjaajana: Hilla

Nuorelle tanssijalle suunnattu tunti. Tunnin kesto on 45 minuuttia. Tähdenlennot käyvät ohjaajan kanssa lävitse eri tanssilajien perusteita, jotka harjoittavat oppilaiden rytmitajua, koordinaatiokykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan tossut, liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta.

6-8v. Allstars

Ohjaajana: Eve

Allstars on lasten show ja hiphop ryhmä. Tunneilla kehitetään aktiivisesti tanssin perustaitoja kuten pyörähdyksiä, askelsarjoja ja hyppyjä. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta.

6-8-v. Shining Stars

Ohjaajana: Eve

Shining Stars on lasten disco- ja showtanssiin perustuva ryhmä. Tunneilla kehitetään aktiivisesti tanssin perustaitoja kuten pyörähdyksiä, askelsarjoja ja hyppyjä. Discotanssi on mukaansatempaavaa ja rytmikästä. Tunneilla käydään lävitse myös akrobatiaan ja voimisteluun perustuvia liikkeitä. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. 

7-9-v. Cheer Stars

Ohjaajana: Hilla

Cheer Stars on cheer- ja showtanssiin perustuva showtanssiryhmä. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä erityisesti vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Cheertanssiin kuuluu myös akrobaattiset liikkeet, notkeus sekä nostot. Tunneilla vuorottelemme cheer ja showtanssille ominaisten tekniikkojen välillä. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Cheertanssiin kuuluvat huiskat ovat myytävissä tanssistudiolla tuntien yhteydessä!

LASTEN TANSSIHINNASTO  

Syyslukukausi 10.09.18-09.12.17

Kevätlukukausi 21.01.18-12.05.18  

 

Baby Stars 1-3-v. Syksy 80€ + Kevät 80€

3-5-v. ryhmät Syksy 130€ + Kevät 130€

5-6-v. ryhmät Syksy 140€ + Kevät 140€

6-8-v. ryhmät Syksy 145€ + Kevät 145€   

Lasten tunnit (3-8-v.) ovat kestoltaan 45 min. Baby Stars (1-3-v.) ovat kestoltaan 30 min. Huoltajan tulee olla lapsen tukena Baby Stars-tunneilla.

Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi.  

Syyslukukausi: Opetusta ei ole syyslomaviikolla (15.10.-21.10.) eikä seuraavina juhlapyhinä: 3.11., 5.12. (aatto) ja 6.12.  

Kevätlukukausi: Opetusta ei ole talvilomaviikolla (4.3.-10.3.) eikä seuraavina juhlapyhinä: 19.04., 20.04., 21.04., 22.04., 30.04. (aatto) ja 1.5.

ILMOITTAUDU MUKAAN