Irtotanssitunnit

Irtotanssitunnit tarjoavat aikuisille mahdollisuuden harrastaa tanssia kuin heille itsellensä sopii! Aloita harrastus tutustamalla tuntitarjontaan ja varaamalla paikkasi ilmoittautumislomakkeella. Tunnin saa maksaa kertamaksulla tai sarjakorteilla. Sarjakorttimme ovat voimassa pitkään, joten varmasti kerkeät käyttämään kaikki tanssikertasi. Tervetuloa tanssimaan!

Pole Start

Aloittelevien tankotanssijoiden tunti. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Suosittelemme aloittelijan osallistuvan Start-tason tunnille vähintään 5 kertaa ennen seuraavalla tasolle siirtymistä. Pukeuduthan tankotanssitunneille urheilullisesti – suosittelemme shortseja jo ekalle tunnille mukaan! Myös kaikki metallipitoiset korut (sormukset, napakorut) ovat poistettava tunnille tullessa.

Pole 1

Tunti sinulle, joka hallitset jo Pole Start tason liikkeet. Harjoittelemme jo hieman vaativampia pyörähdyksiä ja inversioliikkeitä eli pää alaspäin tehtäviä liikkeitä. Tunneilla kehitämme myös voimaa seuraavaa tasoa varten.

Pole 2

Tunti sinulle, joka olet jo pidempään käynyt Pole 1 -tason tunneilla. Tunti sisältää inversioliikkeitä, inversioliikkeiden yhdistelyä ja pyörähdyssarjoja. Edistyneemmille tankotaitureille sopivalla tunnilla harjoitellaan haastavampia voimaa, notkeutta ja akrobatiaa vaativia liikkeitä tangolla ja lattialla.

Pole 3

Tunti sinulle, joka olet jo pidempään käynyt Pole 2 -tason tunneilla. Edistyneemmille tankotaitureille sopivalla tunnilla harjoitellaan haastavampia voimaa, notkeutta ja akrobatiaa vaativia liikkeitä tangolla ja lattialla. Tunti sisältää vaativia inversioliikkeitä, liikkeitä pelkkien käsien varassa, pidempiä liikesarjoja sekä haastavampia yhdistelmiä.

Pole Training

Training tunnit ovat tarkoitettu tankotanssijoiden itsenäiseen harjoitteluun ja opettaja ei välttämättä ole läsnä. Training tunnit antavat mahdollisuuden kehittää itseään ohjattujen tuntien ulkopuolella. Vapaatraining on tunti on avoin tunti kaikille. Vapaatraining kustantaa 10€/hlö.

Yksityistrainining – Tunteja voi varata sähköpostilla hilla@starlinedance.com tai WhatsAppilla 0458834013 myös ilmoitettujen tuntien ulkopuolelle!

Pole Choreo

Tunneilla harjoitellaan Pole 1 ja Pole 2 -tasoisia liikkeitä ja liikeyhdistelmiä sekä pidempiä sarjoja, joita työstetään useammalla harjoituskerralla. Tunnit sisältävät myös lattiatyöskentelyä. Pole Choreo -tunneilla painotetaan tanssillisuutta ja liikkeiden sulavuutta. Tunnit kehittävät kehonhallintaa, aerobista kuntoa ja notkeutta.

Poleshop

Kuukauden viimeisenä lauantaina järjestettävässä Poleshopissa perehdytään erilaisiin tankotanssin osa-alueisiin, joita ei välttämättä ehditä harjoitella tekniikkatunneilla. Workshop-tyyppisillä tunneilla teemat ja ohjaajat vaihtuvat, joten tankotanssin erityisalueet tulevat monipuolisesti esille. Tunnin teemana voivat olla esimerkiksi koreografiat, spin pole tai voimaliikkeet tangolla. Poleshop-tuntien kesto on 60 min + 15 min mahdollisuus jäädä tunnin jälkeen vapaaharjoitteluun / venyttelemään.

Jooga

Ihana ja voimaannuttava joogatunti kaikille. Jooga on erinomainen harjoitusmuoto tukemaan mm. tanssijuutta sekä mitä tahansa harrastusta tai asiaa elämässä. Tunnilla perehdymme mm. luontaiseen hengitykseen, asanasarjoihin, rentoutumiseen sekä kehon ja mielen yhteyteen. Irtotuntituntien periaatteella voit osallistua tunneille aina oman aikataulun mukaan, silloin kuin itsellesi sopii ja maksat vain käydyistä kerroista kertamaksulla tai sarjakortillamme. Keskiviikon tunti soveltuu niin ensikertalaisille kuin jo lajiin tutustuneillekkin. Pukeudu tunnille rennosti. Tanssisalilta löytyy myös lainamattoja tarvittaessa.

Commercial Heels Aikuiset Alkeistaso

Commercial Heels on naisellinen ja näyttävä tanssilaji, jossa korkokengät yhdistetään näyttävään Commercial Danceen tavalla, jolla myös aloittelijat oppivat loistamaan korkokengät jalassa! Tunnille tarvitset mukaan mukavat, vaaleapohjaiset korkokengät. Tunti sopii mainiosti myös heille, keillä ei ole aikaisempaa tanssikokemusta mutta haluat treenata itsevarmempaa otetta korkokengillä liikkumiseen. Opit ja nautit tanssista samalla! 

Commercial Dance Aikuiset

 

 

Commercial Dance on trendikäs yhdistelmä eri tanssilajeja, joka ottaa vaikutteita musiikkimaailman menestyneimpien artistien musiikkivideoista ja lavaesityksistä. Commercial-tunnilla heittäydytään hittibiisien tahdissa itsevarmasti, joten tämä tunti ei jätä ketään kylmäksi! Commercial-tunnilla harjoitellaan erilaisesten tanssisarjojen ohessa esiintymistä ja oman tyylin etsimistä. Tunneilla perehdytään myös suositun pyllytanssin eli Twerkin alkeisiin sekä käytetään Twerkin perusteita inspiraationa koreografioihin. Irtotunneille voi droppautua mukaan milloin tahansa – tunneilla on vaihtuvia koreografioita ja huomioimme mielellämme aina kaikki uudet asiakkaat. Aikuisten Commercial tunneilta löydät itsestäsi sisäisen pop-tähden ja lähdet tunneilta inspiroituneena ja itsevarmana! 

IRTOTUNTIEN HINNASTO

Kertamaksu 15€

5 x kortti 65€ (voimassa 5kk)

10 x kortti 110€ (voimassa 10kk)

Pole Training yksityistunnit 10€ / hlö. Varattavissa tankotanssi@starlinedance.com tai 0458834013

MAKSAMINEN MEILLÄ: Varaa paikkasi tunnille ilmoittautumislomakkeella. Meillä on aikuisten viikkotunneilla korttimaksu mahdollisuus. Voimme myös aina lähettää teille laskun sähköpostitse. Saavuthan ensimmäiselle tunnille ajoissa tai varaathan tunnin jälkeen hetken aikaa laskutuslomakkeen täyttäymistä varten.

Opiskelija-alennus -10% (ei koske kertamaksuja tai tarjouksia)

Irtotanssitunnit ovat k-14.

Tunnit ovat kestoltaan 55min.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

Nimi

Tunti, jolle ilmoittaudun

Sähköposti

Puhelinnumero

Huom! Varatessasi tunnin hyväksyt seuraavat ehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Viikkotuntien ilmoittautuminen on mahdollista perua maksutta vain puhelimitse tai tekstiviestillä viimeistään 24h ennen tunnin alkua 045 8834013 / Hilla. Peruutusoikeus ei päde ulkopuolisten opettajien workshoppeihin. Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta.
Hyväksyn varaamisehdot