Irtotanssitunnit

Irtotanssitunnit tarjoavat aikuisille mahdollisuuden harrastaa tanssia kuin heille itsellensä sopii! Aloita harrastus tutustamalla tuntitarjontaan ja varaamalla paikkasi ilmoittautumislomakkeella. Tunnin saa maksaa kertamaksulla tai sarjakorteilla. Sarjakorttimme ovat voimassa pitkään, joten varmasti kerkeät käyttämään kaikki tanssikertasi. Tervetuloa tanssimaan!

Pole Start

Aloittelevien tankotanssijoiden tunti. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Suosittelemme aloittelijan osallistuvan Start-tason tunnille vähintään 5 kertaa ennen seuraavalla tasolle siirtymistä.

Pole 1

Tunti sinulle, joka hallitset jo Pole Start tason liikkeet. Harjoittelemme jo hieman vaativampia pyörähdyksiä ja inversioliikkeitä eli pää alaspäin tehtäviä liikkeitä. Tunneilla kehitämme myös voimaa seuraavaa tasoa varten.

Pole 2

Tunti sinulle, joka olet jo jonkin aikaa käynyt Pole 1 -tason tunneilla. Tunti sisältää inversioliikkeitä, inversioliikkeiden yhdistelyä ja pyörähdyssarjoja. Tämä tunti vaatii jo hieman enemmän voimaa ja kehonhallintaa.

Pole 3

Tunti sinulle, joka olet jo pidempään käynyt Pole 2 -tason tunneilla. Edistyneemmille tankotaitureille sopivalla tunnilla harjoitellaan haastavampia voimaa, notkeutta ja akrobatiaa vaativia liikkeitä tangolla ja lattialla. Tunti sisältää vaativia inversioliikkeitä, liikkeitä pelkkien käsien varassa, pidempiä liikesarjoja sekä haastavampia yhdistelmiä.

Pole Training

Training tunnit ovat tarkoitettu tankotanssijoiden itsenäiseen harjoitteluun ja opettaja ei välttämättä ole läsnä. Training tunnit antavat mahdollisuuden kehittää itseään ohjattujen tuntien ulkopuolella. Vapaatraining on tunti on avoin tunti kaikille. Vapaatraining kustantaa 10€/hlö.

Yksityistrainining – Tunteja voi varata sähköpostilla hilla@starlinedance.com tai WhatsAppilla 0458834013 myös ilmoitettujen tuntien ulkopuolelle!

Pole Choreo

Tunneilla harjoitellaan Pole 1 ja Pole 2 -tasoisia liikkeitä ja liikeyhdistelmiä sekä pidempiä sarjoja, joita työstetään useammalla harjoituskerralla. Tunnit sisältävät myös lattiatyöskentelyä. Pole Choreo -tunneilla painotetaan tanssillisuutta ja liikkeiden sulavuutta. Tunnit kehittävät kehonhallintaa, aerobista kuntoa ja notkeutta.

Mixed 30+ 

Mixed tunti on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat aloittaa tanssiharrastuksen tai kenties herätellä aikaisempaa tanssitaustaa uudestaan henkiin. Mixed tunneilla tutustumme vaihtuvasti eri tanssityylien tekniikoihin sekä teemme aina tyylille ominaisen, aloittelija ystävällisen tanssisarjan. Aikaisemmin tanssia harrastaneille on mahdollista ujuttaa hieman haastavampia varoaatioita sarjojen sekaan. Tuntiin sisältyy myös lyhyt lihaskunto-osuus sekä venyttelyt. Tunneilta ei menoa ja meininkiä puutu ja tärkeintä on pitää hauskaa sekä nauttia uuden oppimisesta kannustavassa ilmapiirissä. Tunti on ensisijaisesti suunniteltu aloittelijoille sopivaksi ja mukaan uskaltaa tulla koska vain lukukauden aikana, sillä joka viikko vaihdamme tuntisisältöä. Lukukauden tanssityylejä tutustumme mm. seuraaviin tanssityyleihin kuten show dance, reggaeton, hip hop, aikuisbaletti, afro, voguing, dancehall, house, samba, Broadway ja twerk.

Twerk

Twerk on maailmalla suosittu tanssityyli ja rantautunut viime vuosina rytinällä myös Suomeen! Laji on täynnä energiaa ja heittäytymistä. Twerkissä liikekieli on vahvasti alavartalopainotteista, jossa lantiolla tehdään erilaisia sheikkauksia ja heristyksiä sekä pakaroilla tehtäviä “pop” liikkeitä. Twerk-tunneilla opitaan twerkin tekniikkaa sekä koreografioita. Tunneilla tehdään liikkeitä myös lattiatasossa, siispä polvisuojat mukaan. Tämä laji on takuulla hauska ja tehokas liikuntamuoto! 

Kesällä 2019 tarjoamme erilaisia irtotunteja sekä laajennamme nuorten ja aikuisten Drop-in valikoimaamme. Tarkat tiedot toteutuvista irtotunneista sekä aikatauluista löydät ilmoittautumislomakkeestamme! Tule rohkeasti mukaan ja innostu tanssista!

IRTOTUNTIEN HINNASTO

Kertamaksu 15€

5 x kortti 65€ (voimassa 5kk)

10 x kortti 110€ (voimassa 10kk)

Pole Training yksityistunnit 10€ / hlö. Varattavissa tankotanssi@starlinedance.com tai 0458834013

MAKSAMINEN MEILLÄ: Varaa paikkasi tunnille ilmoittautumislomakkeella. Meillä ei ole viikkotunneilla kortti- tai käteismaksua tällä hetkellä käytössä. Lähetämme aina ensisijaisesti teille laskun sähköpostitse. Saavuthan ensimmäiselle tunnille ajoissa tai varaathan tunnin jälkeen hetken aikaa laskutuslomakkeen täyttäymistä varten.

Opiskelija-alennus -10% (ei koske kertamaksuja tai tarjouksia)

Irtotanssitunnit ovat k-14.

Tunnit ovat kestoltaan 55min.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

Nimi

Tunti, jolle ilmoittaudun

Sähköposti

Puhelinnumero

Huom! Varatessasi tunnin hyväksyt seuraavat ehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua maksutta vain puhelimitse tai tekstiviestillä viimeistään 24h ennen tunnin alkua 045 8834013 / Hilla. Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta.
Hyväksyn varaamisehdot