COMMERCIAL WORKSHOPS

35,00 65,00  (sis alv.)

Aika: 4.11.2023.

Kello 16-17:30 Commercial street (alkeet)

Hinta 35€/hlö

Workshopilla keskitytään commercial dancen ja streetin perustekniikoihin erilaisten tekniikkaharjoitusten kautta. Workshopin lopuksi tehdään myös koreografiaa. Jos olet aina halunut kokeilla commercial tai street tanssilajia, niin nyt sinulla on siihen aivan mahtava tilaisuus.  Workshop on tarkoitettu sekä teineille että aikuisille.

Kello 17.45-19.15 Commercial choreography (avoin taso) 

Hinta 35€/hlö

Workshopilla keskitytään nimensä mukaisesti commercial koreografian tekemiseen. Tämä on loistava tilaisuus harjoittaa aikaisemmalla workshopilla opittuja tekniikoita. Workshopilla suositellaan aikaisempaa kokemusta tanssimisesta. Workshop on tarkoitettu sekä teineille että aikuisille.

Molemmat workshopit yhteishintaan 65€/hlö.

Ohjaaja Elina Pärssinen Tampereelta

Kuka on Elina Pärssinen

Elinan tanssitausta kumpuaa monista katulajeista, kuten hiphop, house sekä commercial. Lisäksi Elina nauttii contemporary tanssista, josta on kehittänyt oman katutanssiystävällisen version. Vuosien varrella hän on ollut osa monia erilaisia tanssiryhmiä esiintyen kisoissa ja keikoilla.

Elina on valmistunut International Dance Academy -koulutuksesta, jossa opinnot sijoittuivat Kööpenhaminaan sekä Los Angelesiin. Hän kokee oppineensa paljon eri maiden tanssi meiningeistä, joiden fiilistä haluaa jakaa myös Suomessakin.

Tällä hetkellä Elina opettaa viikottaisia tanssitunteja Tampereella, sekä valmentaa katutanssimuodostelmaa ja omaa esiintyvää ryhmää.

 

Löydät lisätietoja jokaisesta tarjolla olevasta kurssista valitsemalla kurssin valikosta.

Starlinen tanssitunnit kestävät oletukseltaan 55 minuuttia ellei toisin mainita, esimerkiksi workshoppien kesto on monesti 75-90 minuuttia.

Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi.

Ilmoittaudu aikuisten kursseille liikuntaseteleillä valitsemalla maksutavaksi "Maksu etusetelillä: Edenred, Eazybreak, ePassi, Smartum" - meillä käy Smartum, Eazybreak, ePassi ja Edenred.

Tankotanssitunnilla tanko jaetaan parin kanssa. Tankotanssitunti kestää oletukseltaan 55 minuuttia, ellei toisin mainita (esim. workshopit voivat olla 75-90 min). Poissaolot ovat mahdollista korvata kurssin aikana itsenäisellä salitreenillä. Korvaukset tulee tehdä kurssin aikana tai vähintään kaksi viikkoa kurssin päättymisen jälkeen. Kysy salivarauksista poissaoloja varten sähköpostise toimisto@starlinedance.com.

Hyvä huomioida: Otathan yhteyttä suoraan tanssikoulle (seija@starlinedance.com) jos sinulla on sairauksia tai kehossasi on jotain erityistä mitä ohjaajan tulisi turvallisuus syistä tietää. Tällaisia voivat olla tuki- ja liikuntaelin vauriot/vammat, perussairaudet, raskaudet, synnytys lähiaikoina, veren/silmänpaine ongelmat ym. Muistathan että sinulla tulee olla omat vakuutukset voimassa ja tiedät että olet vastuussa kertomaan ohjaajalle muuttuneet tilanteet. Toimit kursseilla ja tunneilla omalla vastuulla ja tiedostat liikunnan/lajien vaarat.

Perutuusehdot: ilmoittautuminen on sitova. Maksua ei palauteta vaikka asiakas ei pääsisi osallistumaan, mutta oman paikan voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Workshop toteutuu vain jos on riittävä määrä osallistujia. Jos workshop peruutetaan, järjetäjät palauttavat rahat asiakkaalle.

Lisätiedot

Ilmoittaudun

Commercial street (alkeet) 35€/hlö klo 16.00-17.30, Commercial choreography (avoin) 35€/hlö klo 17.45-19.15, Molemmat workshopit yhteishintaan 65€

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “COMMERCIAL WORKSHOPS”