HEELS WORKSHOP

35,00  (sis alv.)

 

Aika: LAUANTAI 14.10.23. klo 13:15-14:45 

Hinta 35€/hlö

Heels tunnilla sukelletaan korkokengillä tanssimisen maailmaan. Workshopilla harjoitellaan korkokengillä tanssimista erilaisilla tekniikka harjoituksilla sekä koreografialla. Tunnilla haetaan naisellista ja sensuellia liikekieltä. Workshopin pääpaino on koreografian tekemisessä. Workshopin taso on avoin, mutta suosittelemme jonkinlaista kokemusta tanssimisesta.

OHJAAJANA LEILA HELMINEN

Löydät lisätietoja jokaisesta tarjolla olevasta kurssista valitsemalla kurssin valikosta.

Starlinen tanssitunnit kestävät oletukseltaan 55 minuuttia ellei toisin mainita, esimerkiksi workshoppien kesto on monesti 75-90 minuuttia.

Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi.

Ilmoittaudu aikuisten kursseille liikuntaseteleillä valitsemalla maksutavaksi "Maksu etusetelillä: Edenred, Eazybreak, ePassi, Smartum" - meillä käy Smartum, Eazybreak, ePassi ja Edenred.

Tankotanssitunnilla tanko jaetaan parin kanssa. Tankotanssitunti kestää oletukseltaan 55 minuuttia, ellei toisin mainita (esim. workshopit voivat olla 75-90 min). Poissaolot ovat mahdollista korvata kurssin aikana itsenäisellä salitreenillä. Korvaukset tulee tehdä kurssin aikana tai vähintään kaksi viikkoa kurssin päättymisen jälkeen. Kysy salivarauksista poissaoloja varten sähköpostise toimisto@starlinedance.com.

Hyvä huomioida: Otathan yhteyttä suoraan tanssikoulle (seija@starlinedance.com) jos sinulla on sairauksia tai kehossasi on jotain erityistä mitä ohjaajan tulisi turvallisuus syistä tietää. Tällaisia voivat olla tuki- ja liikuntaelin vauriot/vammat, perussairaudet, raskaudet, synnytys lähiaikoina, veren/silmänpaine ongelmat ym. Muistathan että sinulla tulee olla omat vakuutukset voimassa ja tiedät että olet vastuussa kertomaan ohjaajalle muuttuneet tilanteet. Toimit kursseilla ja tunneilla omalla vastuulla ja tiedostat liikunnan/lajien vaarat.

Perutuusehdot: ilmoittautuminen on sitova. Maksua ei palauteta vaikka asiakas ei pääsisi osallistumaan, mutta oman paikan voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Workshop toteutuu vain jos on riittävä määrä osallistujia. Jos workshop peruutetaan, järjetäjät palauttavat rahat asiakkaalle.

Lisätiedot

Ilmoittaudun

Heels workshop 14.10.2023. klo13.15-14.45

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HEELS WORKSHOP”