Jooga workshop

35,00  (sis alv.)

Järjestämme lauantaina 7.10.23. Jooga workshopin jossa yhdistämme fyysisen FlowJoogan ja upean rentouttavan rumpumatkan. 

Päivä:  7.10.23 klo15.30-17.15

Paikka: Starlinedance tanssikoulu 

Hinta: 35€/hlö 

Aloitamme harjoituksen FlowJoogalla. Voit olla ensikertalainen tai jo kokeneempi joogan harrastaja. Fyysisen harjoituksen päätteeksi Othalaran Elina ja Julia vetää ihanan ja rentouttavan rumpumatkan, joka antaa sinulle tilan pysähtyä päivän päätteeksi. Rumpumatka mahdollistaa sinun kokea mystisen elämyksen ja rentouttavan vaikutuksen kehossa.

Lisätiedot 040 7319307 Seija 

✨Tervetuloa✨

Löydät lisätietoja jokaisesta tarjolla olevasta kurssista valitsemalla kurssin valikosta.

Starlinen tanssitunnit kestävät oletukseltaan 55 minuuttia ellei toisin mainita, esimerkiksi workshoppien kesto on monesti 75-90 minuuttia.

Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi.

Ilmoittaudu aikuisten kursseille liikuntaseteleillä valitsemalla maksutavaksi "Maksu etusetelillä: Edenred, Eazybreak, ePassi, Smartum" - meillä käy Smartum, Eazybreak, ePassi ja Edenred.

Hyvä huomioida: Otathan yhteyttä suoraan tanssikoulle (seija@starlinedance.com) jos sinulla on sairauksia tai kehossasi on jotain erityistä mitä ohjaajan tulisi turvallisuus syistä tietää. Tällaisia voivat olla tuki- ja liikuntaelin vauriot/vammat, perussairaudet, raskaudet, synnytys lähiaikoina, veren/silmänpaine ongelmat ym. Muistathan että sinulla tulee olla omat vakuutukset voimassa ja tiedät että olet vastuussa kertomaan ohjaajalle muuttuneet tilanteet. Toimit kursseilla ja tunneilla omalla vastuulla ja tiedostat liikunnan/lajien vaarat.

Perutuusehdot: ilmoittautuminen on sitova. Maksua ei palauteta vaikka asiakas ei pääsisi osallistumaan, mutta oman paikan voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Workshop toteutuu vain jos on riittävä määrä osallistujia. Jos workshop peruutetaan, järjetäjät palauttavat rahat asiakkaalle.

Lisätiedot

Ilmoittaudun

Joogan ja rumpurentoutuksen Workshop 7.10.23.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jooga workshop”