Liina-akrobatia kurssit

49,00  (sis alv.)

 

Liina-akron JATKO kurssi on akrobatiaa liinoilla (ilmajooga kankailla) ja kurssilla opetellaan tekniikoita sekä treenataan voimaa. Kurssi on suunnattu heille, jotka jo ovat harjoitelleet liinoilla jonkin verran. Kurssilla opetellaan mm perus solmuista jatkoa sekä niiden purkua. Treeneissä käydään ylösalaisin ja on voimakas harjoitus mm käsille.

Tunnin kesto 55min

Liina-akro kurssi kokoontuu perjantaisin klo 18.10

MUTTA ALOITUSPÄIVÄ ON LAUANTAINA 15.10 KLO15.30!!!

15.10-11.11.2022 (yhteensä 4x)

Ei tuntia 21.10.22

Kurssin hinta: 49€/hlö

Katso myös kohta lisätiedot.

Liina-akro kurssi kokoontuu perjantaisin klo 18.10 (4 kertaa)

Kurssin hinta: 49€/hlö

Ajankohta: 14.10-11.11.2022 (ei tuntia 21.10.2022)

Ohjaaja: Seija Koskela

.

.

Tunneille kannattaa pukeutua jumppatrikoisiin ja joko t-paita tai treenitoppi on sopiva. Väljät vaatteet vaikeuttaa takertuessaan treeniä. Korut ja kellot on hyvä ottaa pois ennen tuntia, avohaavojen kanssa liinatreenaaminen ei ole sallittua, myöskin voimakasta meikkiä erityisesti huulipuna/hajusteita tulisi välttää.

Hyvä huomioida:

Otathan yhteyttä suoraan tanssikoululle (seija@starlinedance.com) jos sinulla on sairauksia tai kehossasi on jotain erityistä mitä ohjaajan tulisi turvallisuus syistä tietää. Tällaisia voivat olla tuki- ja liikuntaelin vauriot/vammat, perussairaudet, raskaudet, synnytys lähiaikoina, veren/silmänpaine ongelmat ym. Muistathan että sinulla tulee olla omat vakuutukset voimassa ja tiedät että olet vastuussa kertomaan ohjaajalle muuttuneet tilanteet. Toimit kursseilla ja tunneilla omalla vastuulla ja tiedostat liikunnan/lajien vaarat.

Perutuusehdot: Kurssin osallistumisen voi perua veloituksetta ainoastaan heti ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen (48h). Kun kaksi päivää on kulunut ensimmäisestä tapaamis kerrasta kurssille ilmoittautuminen on sitova. Maksua ei palauteta.

Jos tanssikoulu peruuttaa kertoja (kuten ohjaajan sairastuminen), kerrat korvataan kuluvalla kaudella ja jos näin ei pystytä, korvataan ne seuraavalla kaudella tai jollakin muulla tavalla asiakkaalle. Näistä sovitaan aina erikseen ja tapauskohtaisesti kurssilaisten kanssa.

Maksutapoina verkkokauppamme tarjoaa Klarnan ja Checkout-heti maksun verkkomaksuna.

Mahdollisia poissaoloja kurssin aikana saa korvata toisilla vastaavilla kuluvan kauden kursseilla jos näissä on tilaa. Korvauksista on sovittava etukäteen ohjaajan kanssa. Jos asiakas syystä tai toisesta ei pääse korvaaville kerroille kuluvalla kaudella, ei kertoja siirretä seuraavalle kaudelle vaan kerrat katsotaan käytetyksi.

Opiskelija-alennus: -10% kurssin hinnasta. Käytä kuponkikoodia OPISKELIJA verkkokaupassa. Koodia käyttäessä varaudu näyttämään voimassaolevaa opiskelijakorttia kurssin ensimmäisellä tunnilla.

Kertamaksut: Jos et pysty ilmoittautumaan koko kurssin ajaksi, voit osallistua kurssille myös kertamaksulla. Kertamaksu kurssille 20€. Ilmoittautuminen kertakäyntiin: toimisto@starlinedance.com

Lisätiedot

Ilmoittaudun

Liina-akro KURSSI 14.10-11.11.2022

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liina-akrobatia kurssit”