Pole 2 jatkotaso 1/2022

50,00  (sis alv.)

Tankotanssin jatkotason kurssi Pole 2 sopii tankoilijoille, jotka hallitsevat Pole 1 -tason liikkeet. Kurssilla harjoitellaan vaativampia pyörähdys- ja pitosarjoja ja inversioliikkeitä. Lisäksi kurssilla tehdään voimaharjoituksia, jotka tukevat tankotanssijoiden kehitystä. Kurssi kehittää osallistujien tankotekniikkaa, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.

Kurssin sisällöt räätälöidään tarkemmin ilmoittautuneiden mukaan. Yhden kurssin hinta on 50e.

Kurssi kokoontuu perjantaisin klo 19.30 21.1.-11.2.2022.

Ohjaajana Mira Sippola

3 varastossa

Perutuusehdot: Kurssin osallistumisen voi perua veloituksetta ainoastaan heti ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen (48h). Kun kaksi päivää on kulunut ensimmäisestä tapaamiskerrasta kurssille ilmoittautuminen on sitova. Maksutapoina verkkokauppamme tarjoaa Klarnan ja Checkout-heti maksun verkkomaksuna. Mahdollisia poissaoloja kurssin aikana saa korvata toisilla vastaavilla kursseilla. Korvauksista on sovittava etukäteen ohjaajan kanssa.

Opiskelija-alennus: -10% kurssin hinnasta. Käytä kuponkikoodia OPISKELIJA verkkokaupassa. Koodia käyttäessä varaudu näyttämään voimassaolevaa opiskelijakorttia kurssin ensimmäisellä tunnilla.

Kertamaksut: Jos et pysty ilmoittautumaan koko kurssin ajaksi, voit osallistua kurssille myös kertamaksulla. Kertamaksu kurssille 20€. Ilmoittautuminen kertakäyntiin: toimisto@starlinedance.com

Lisätiedot

Ilmoittaudun

TORSTAISIN KLO 17.45-18.30

Osallistun

Syksy 2021, Kevät 2022, Koko lukukausi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pole 2 jatkotaso 1/2022”