LA Pole alkeistaso 1/2022

50,00  (sis alv.)

Pole start -kurssilla harjoitellaan tankotanssin perusteita. Kurssille voi osallistua ilman kokemusta tankotanssista. Tunneilla treenaamme alkeistason pyörähdystekniikkaa ja tangolla tehtäviä pitoja. Lisäksi teemme viimeisellä kokoontumiskerralla inverttiin valmistavia harjoituksia. Invert tarkoittaa liikettä, jossa keho nostetaan ja käännetään tangolla ylösalaisin. Kurssin tarkempi sisältö suunnitellaan ilmoittautuneiden mukaan.

Tankotanssissa tarvitaan ihon kontaktia tankoon, jotta liikkeiden tekeminen on mahdollista. Tarvitset kurssille lyhyet shortsit, hihattoman topin, vesipullon ja oman pyyhkeen. Pyyhettä tarvitaan tangon puhdistamiseen liikkeiden välissä. Lämmittelyn ajaksi voi pukea pitkälahkeiset housut ja pitkähihaisen paidan. Lyhyemmät shortsit on kuitenkin hyvä pukea valmiiksi lämmittelyasun alle.

Yhden kurssin hinta on 50 €. Kurssi kokoontuu lauantaisin klo 11.00 22.1.-12.2.2022.

Ohjaaja Mira Sippola

Varasto loppu

Perutuusehdot: Kurssin osallistumisen voi perua veloituksetta ainoastaan heti ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen (48h). Kun kaksi päivää on kulunut ensimmäisestä tapaamiskerrasta kurssille ilmoittautuminen on sitova. Maksutapoina verkkokauppamme tarjoaa Klarnan ja Checkout-heti maksun verkkomaksuna. Mahdollisia poissaoloja kurssin aikana saa korvata toisilla vastaavilla kursseilla. Korvauksista on sovittava etukäteen ohjaajan kanssa.

Opiskelija-alennus: -10% kurssin hinnasta. Käytä kuponkikoodia OPISKELIJA verkkokaupassa. Koodia käyttäessä varaudu näyttämään voimassaolevaa opiskelijakorttia kurssin ensimmäisellä tunnilla.

Kertamaksut: Jos et pysty ilmoittautumaan koko kurssin ajaksi, voit osallistua kurssille myös kertamaksulla. Kertamaksu kurssille 20€. Ilmoittautuminen kertakäyntiin: toimisto@starlinedance.com

Lisätiedot

Ilmoittaudun

TORSTAISIN KLO 17.45-18.30

Osallistun

Syksy 2021, Kevät 2022, Koko lukukausi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LA Pole alkeistaso 1/2022”