TI Pole alkeistaso 1/2022

88,00  (sis alv.)

Pole Start -kurssilla opetellaan tankotanssin perusteita, jotka toimivat tärkeänä pohjana kaikille jatkotasoille.  Kurssille osallistuvalta ei vaadita lainkaan kokemusta tankotanssista – tämä kurssi sopii ihan kaikille! Kurssi on suunniteltu nousujohdanteisesti niin, että vaikeustasoa kasvatetaan hiljalleen kurssin loppua kohden, mikä helpottaa siirtymistä seuraavalle tasolle. Kurssilla edetään rauhallista tahtia painottaen aina turvallista tekniikkaa ja yksilöllistä ohjausta, joka tähtää jokaisen onnistumiseen.

Tunnille kannattaa pukea päälle lyhyet shortsit, lyhyt toppi tai muu toppi, jonka voi tarvittaessa kääriä ylös. Tärkeää on, ettei ylimääräinen kangas jää vaarallisesti ihon ja tangon väliin, jolloin kitka katoaa. Huomio myös, ettei vaatteissa tule olla metallisia osia ja korut kannattaa jättää kotiin tai poistaa tunnille tullessa.  Lämmittelyä varten voi varata esimerkiksi pitkät housut ja pitkähihaisen paidan.Muista myös juomapullo ja oma pieni pyyhe tangon putsaamista varten. Pyyhkeen voit tarvittaessa myös vuokrata meiltä.

Yhden kurssin hinta on 88€.

Kurssi kokoontuu tiistaisin klo 18.00-19.00 11.1.-1.3.2022

 

Ohjaajana Ellamari

Varasto loppu

Perutuusehdot: Kurssin osallistumisen voi perua veloituksetta ainoastaan heti ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen (48h). Kun kaksi päivää on kulunut ensimmäisestä tapaamiskerrasta kurssille ilmoittautuminen on sitova. Maksutapoina verkkokauppamme tarjoaa Klarnan ja Checkout-heti maksun verkkomaksuna. Mahdollisia poissaoloja kurssin aikana saa korvata toisilla vastaavilla kursseilla. Korvauksista on sovittava etukäteen ohjaajan kanssa.

Opiskelija-alennus: -10% kurssin hinnasta. Käytä kuponkikoodia OPISKELIJA verkkokaupassa. Koodia käyttäessä varaudu näyttämään voimassaolevaa opiskelijakorttia kurssin ensimmäisellä tunnilla.

Kertamaksut: Jos et pysty ilmoittautumaan koko kurssin ajaksi, voit osallistua kurssille myös kertamaksulla. Kertamaksu kurssille 20€. Ilmoittautuminen kertakäyntiin: toimisto@starlinedance.com

Lisätiedot

Ilmoittaudun

TORSTAISIN KLO 17.45-18.30

Osallistun

Syksy 2021, Kevät 2022, Koko lukukausi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TI Pole alkeistaso 1/2022”