Pole Heels 1/2022

50,00  (sis alv.)

Pole heels 1/2022

Pole heels -kurssi sopii tankoilijoille, jotka hallitsevat pole start-tason liikkeet. Kurssilla harjoitellaan korkokengillä tankotanssimisen tekniikkaa ja liikekieltä. Harjoiteltaviin tekniikoihin kuuluvat muun muassa legwork, floorwork ja bodywave. Ilmoittautuneiden taitotason mukaan harjoituksiin voidaan sisällyttää myös kippejä eli pudottautumisia lattiatasolle.

Koroilla tankotanssiminen voi olla tyyliltään monenlaista, kuten sensuellia flowta tai rajumpaa, kuten hard russian style. Kurssin ensimmäisillä tunneilla harjoittelemme tarkemmin tekniikkaa ja liikesarjoja tangolla ja lattialla. Viimeisellä tunnilla keskitymme koreografiaan, jonka liikekieli suunnitellaan osallistujien toiveiden mukaisesti. Kurssi kehittää kehonhallintaa, liikkuvuutta, voimaa ja kykyä ilmaista itseään tanssin keinoin.

Tarvitset mukaan kurssille tankotanssiin sopivat korkokengät ja polvisuojat. Yhden kurssin hinta on 50 €. Kurssi kokoontuu lauantaisin klo 12.00 22.1.-12.2.2022.

Ohjaajana: Mira Sippola

6 varastossa

Perutuusehdot: Kurssin osallistumisen voi perua veloituksetta ainoastaan heti ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen (48h). Kun kaksi päivää on kulunut ensimmäisestä tapaamiskerrasta kurssille ilmoittautuminen on sitova. Maksutapoina verkkokauppamme tarjoaa Klarnan ja Checkout-heti maksun verkkomaksuna. Mahdollisia poissaoloja kurssin aikana saa korvata toisilla vastaavilla kursseilla. Korvauksista on sovittava etukäteen ohjaajan kanssa.

Opiskelija-alennus: -10% kurssin hinnasta. Käytä kuponkikoodia OPISKELIJA verkkokaupassa. Koodia käyttäessä varaudu näyttämään voimassaolevaa opiskelijakorttia kurssin ensimmäisellä tunnilla.

Kertamaksut: Jos et pysty ilmoittautumaan koko kurssin ajaksi, voit osallistua kurssille myös kertamaksulla. Kertamaksu kurssille 20€. Ilmoittautuminen kertakäyntiin: toimisto@starlinedance.com

Lisätiedot

Ilmoittaudun

TORSTAISIN KLO 17.45-18.30

Osallistun

Syksy 2021, Kevät 2022, Koko lukukausi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pole Heels 1/2022”