Pole 1 jatkotaso 1/2022

66,00  (sis alv.)

Tankotanssin jatkotason kurssi Pole 1 sopii tankoilijoille, jotka hallitsevat Pole Start -tason liikkeet. Tunneilla harjoitellaan jo hieman haastavampia pyörähdyksiä, pitoja ja inversioliikkeitä. Lisäksi kurssilla treenataan erilaisia liikesarjoja eli kehitetään kykyä yhdistää tankoliikkeitä toisiinsa. Kurssin viimeisillä tunneilla harjoitellaan koreografia.

Kurssin tekniikat ja koreografia suunnitellaan ilmoittautuneiden mukaan. Kurssi kehittää osallistujien voimaa, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja kykyä ilmaisuun tanssin keinoin. Yhden kurssin hinta on 66e.

Kurssi kokoontuu torstaisin klo 19.30-20.30 13.1.-17.2.2022

Ohjaajana Mira Sippola

Varasto loppu

Perutuusehdot: Kurssin osallistumisen voi perua veloituksetta ainoastaan heti ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen (48h). Kun kaksi päivää on kulunut ensimmäisestä tapaamiskerrasta kurssille ilmoittautuminen on sitova. Maksutapoina verkkokauppamme tarjoaa Klarnan ja Checkout-heti maksun verkkomaksuna. Mahdollisia poissaoloja kurssin aikana saa korvata toisilla vastaavilla kursseilla. Korvauksista on sovittava etukäteen ohjaajan kanssa.

Opiskelija-alennus: -10% kurssin hinnasta. Käytä kuponkikoodia OPISKELIJA verkkokaupassa. Koodia käyttäessä varaudu näyttämään voimassaolevaa opiskelijakorttia kurssin ensimmäisellä tunnilla.

Kertamaksut: Jos et pysty ilmoittautumaan koko kurssin ajaksi, voit osallistua kurssille myös kertamaksulla. Kertamaksu kurssille 20€. Ilmoittautuminen kertakäyntiin: toimisto@starlinedance.com

Lisätiedot

Ilmoittaudun

TORSTAISIN KLO 17.45-18.30

Osallistun

Syksy 2021, Kevät 2022, Koko lukukausi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pole 1 jatkotaso 1/2022”