TWERK KEHITYSRYHMÄ

Twerk kehitysryhmä

Twerk kehitysryhmän tarkoituksena on hioa tanssijoiden twerkkitaitoja sekä yleisesti kehittyä tanssijoina. Ryhmän kesken tullaan tekemään erilaisia videoprojekteja sekä mahdollisesti myös esiintymisiä.

Ohjaaja Leila Helminen

ILMOITTATUMINEN YM TIEDOT kohdasta KUVAUS

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Twerk kehitysryhmä

Ilmoittautuminen twerk kehitysryhmän hakutilaisuuteen aukeaa 1.1.2023! 

Ilmoittautua voit laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@starlinedance.com. Laitathan sähköpostiin koko nimesi sekä puhelinnumerosi. 

Hakutilaisuus kehitysryhmään järjestetään 15.1.2023 kello 20:30-21:30. Hakutilaisuus on normaali koreografiatunti eli tunnilla opetellaan koreografiaa. Tunti on veloitukseton. Ilmoittauduthan hakutilaisuuteen ajoissa! 

Jos et pääse hakutilaisuuteen, mutta haluaisit pyrkiä ryhmään, olethan yhteydessä suoraan Leilaan osoitteeseen helminen.leila@hotmail.com tai Whatsapissa 0404193691.

.

.

Ryhmän tarkemmat tiedot sekä hinnasto:

- Treenit sunnuntaisin kello 20:30-21:30

- Lisäksi ryhmä saa halutessaan treenata kerran viikossa (1h/krt) omatoimisesti Starline Dance tiloissa (ei koske yksittäisiä vapaita henk koht salivuoroja)

- Jokaisen ryhmässä tanssivan on käytävä vähintään yhdellä Leilan viikkotunnilla. (Viikkotunnit eivät sisälly hintaan)

- Ryhmään on sitouduttava koko kevätkaudelle tammi-toukokuu

- Hinta kevätkaudelle on 165€

.

.

Leilan viikkotunnit kevätkaudella 2023:

Maanantai kello 20-21 twerk alkeet / heels

Sunnuntai kello 18:30-19:30 sensual twerk ja 19:30-20:30 twerk jatkotaso

.

.

Hyvä huomioida:

Otathan yhteyttä suoraan tanssikoulle (seija@starlinedance.com) jos sinulla on sairauksia tai kehossasi on jotain erityistä mitä ohjaajan tulisi turvallisuus syistä tietää. Tällaisia voivat olla tuki- ja liikuntaelin vauriot/vammat, perussairaudet, raskaudet, synnytys lähiaikoina, veren/silmänpaine ongelmat ym. Muistathan että sinulla tulee olla omat vakuutukset voimassa ja tiedät että olet vastuussa kertomaan ohjaajalle muuttuneet tilanteet. Toimit kursseilla ja tunneilla omalla vastuulla ja tiedostat liikunnan/lajien vaarat.

Perutuusehdot: Kurssin osallistumisen voi perua veloituksetta ainoastaan heti ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen (48h). Kun kaksi päivää on kulunut ensimmäisestä tapaamiskerrasta kurssille ilmoittautuminen on sitova. Maksua ei palauteta, eikä paikkaa voi luovuttaa tämän jälkeen kolmannelle osapuolelle. Poissaoloissa jos asiakas syystä tai toisesta ei pääse korvaaville kerroille kuluvalla kaudella, ei kertoja siirretä seuraavalle kaudelle vaan kerrat katsotaan käytetyksi. Asiakkaalla on mahdollisuus käydä korvaavia kertoja tanssikoulun muilla drop in tunneilla (jos niissä tilaa). Tällöin asiakas maksaa kurssikerran ja drop in tunnin välisumman. Jokaisesta kerrasta on kuitenkin asiasta sovittava ohjaajan kanssa. Nämä kerrat tulee käyttää kuluvan kauden aikana.

Jos tanssikoulu peruuttaa kertoja (kuten ohjaajan sairastuminen), kerrat korvataan kuluvalla kaudella ja jos näin ei pystytä, korvataan ne seuraavalla kaudella tai jollakin muulla tavalla asiakkaalle. Näistä sovitaan aina erikseen ja tapauskohtaisesti kurssilaisten kanssa.

Maksutapoina verkkokauppamme tarjoaa Klarnan ja Checkout-heti maksun verkkomaksuna. Mahdollisia poissaoloja kurssin aikana saa korvata toisilla vastaavilla kuluvan kauden kursseilla jos näissä on tilaa. Korvauksista on sovittava etukäteen ohjaajan kanssa.

Opiskelija-alennus: -10% kurssin hinnasta. Käytä kuponkikoodia OPISKELIJA verkkokaupassa. Koodia käyttäessä varaudu näyttämään voimassaolevaa opiskelijakorttia kurssin ensimmäisellä tunnilla.

Kertamaksut: Jos et pysty ilmoittautumaan koko kurssin ajaksi, voit osallistua kurssille myös kertamaksulla. Kertamaksu kurssille 20€. Ilmoittautuminen kertakäyntiin: toimisto@starlinedance.com

 

Lisätiedot

Ilmoittaudun

sensual twerk 16.4.-21.5., TWERK KEHITYSRYHMÄ kevät 2023

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TWERK KEHITYSRYHMÄ”