TWERK & HEELS kurssit

49,00 95,00  (sis alv.)

Twerk & Heels kurssit

Twerk on alavartalopainotteinen tanssilaji, joka sisältää sheikkausta, lantion iskuja, bootypop-liikeitä sekä paljon muuta.

Twerkin maailmaan pääset meillä useamman kurssin ajan. Valitse itsellesi sopiva kurssi ja hyppää mukaan twerkin mukaansatempaavaan lajin pariin!

 

 

TWERK ALKEET

Tervetuloa tutustumaan twerkin koukuttavaan maailmaan!

Twerk on alavartalopainotteinen tanssilaji, joka sisältää sheikkausta, lantion iskuja, bootypop-liikeitä sekä paljon muuta.
Twerk alkeistason tunnilla käydään läpi twerkin perustekniikoita, tehdään harjoituksia salin poikki sekä opetellaan koreografiaa hauskanpitoa unohtamatta.Tunti sopii siis hyvin aloittelijoille. Kurssin tekniikat räätälöidään ilmoittautuneiden mukaan.

Yhden kurssin hinta on 49€ (sisältäen 4 kertaa)

Kurssi kokoontuu maanantaisin klo 20.00 (kevään loput kurssit julkistetaan alkuvuodesta)

Kurssi: twerk alkeet 1.5-22.5

.

.

HEELS

Heels tunnilla tanssitaan nimensä mukaisesti korot jalassa. Tunnilla harjoitellaan korkokengillä kävelemistä ja tanssimista erilaisilla tekniikka harjoituksilla sekä koreografialla. Tunnilla haetaan naisellista ja sensuellia liikekieltä. Suosittelemme ottamaan mukaan mukavat korot sekä polvisuojat. Tunnilla on avoin taso. Kurssin tekniikat räätälöidään ilmoittautuneiden mukaan. 

Yhden kurssin hinta on 49€ kurssi (sisältäen 4 kertaa). 

Kurssi kokoontuu maanantaisin klo 20.00 (kevään loput kurssit julkistetaan alkuvuodesta)

Kurssi: heels 3.4-24.4

.

SENSUAL TWERK

Sensual twerk tunnilla tanssitaan sensuellimpaa ja naisellisempaa twerkkiä. Tunnilla tehdään tekniikka harjoituksia sekä koreografiaa. Voit halutessasi tanssia korkokengät jalassa. Tunnilla on avoin taso, mutta olisi hyvä osata twerkin perustekniikat. Kurssin tekniikat räätälöidään ilmoittautuneiden mukaan.

Yhden kurssin hinta on 72€ kurssi (sisältäen 6 kertaa).

Kurssi kokoontuu sunnuntaisin klo 18.30

Kurssi: sensual twerk 16.4.-21.5.

.

TWERK JATKOTASO

Twerk jatkotason tunnilla siirrytään haastavimpiin twerkin tekniikoihin ja koreografioihin sekä tunnilla edetään alkeistasoa hieman nopeammin.
Otathan tunnille mukaan vaatteet joissa itsellä on hyvä olla sekä polvisuojat. Kurssin tekniikat räätälöidään ilmoittautuneiden mukaan.

Yhden kurssin hinta on 72€ kurssi (sisältäen 6 kertaa).

Kurssi kokoontuu sunnuntaisin klo 19.30

Kurssi: twerk jatkotaso 16.4.-21.5.

.

Ohjaajana Leila Helminen

.

Twerk kehitysryhmä

Twerk kehitysryhmän tarkoituksena on hioa tanssijoiden twerkkitaitoja sekä yleisesti kehittyä tanssijoina. Ryhmän kesken tullaan tekemään erilaisia videoprojekteja sekä mahdollisesti myös esiintymisiä.

Ryhmän vetäjänä: Leila Helminen

KOETANSSI 15.1.2023 kello 20:30-21:30

Ilmoittautuminen hakutilaisuuteen alkaa 1.1.2023 sähköpostiosoitteeseen toimisto@starlinedance.com

Ryhmän tarkemmat tiedot sekä hinnasto:

- Treenit sunnuntaisin kello 20:30-21:30

- Lisäksi ryhmä saa halutessaan treenata kerran viikossa omatoimisesti Starline Dance tiloissa

- Jokaisen ryhmässä tanssivan on käytävä vähintään yhdellä Leilan viikkotunnilla. (Viikkotunnit eivät sisälly hintaan)

- Ryhmään on sitouduttava koko kevätkaudelle tammi-toukokuu

- Hinta kevätkaudelle on 165€

Leilan viikkotunnit kevätkaudella 2023:

Maanantai kello 20-21 twerk alkeet / heels

Sunnuntai kello 18:30-19:30 sensual twerk ja 19:30-20:30 twerk jatkotaso

.

.

Hyvä huomioida:

Otathan yhteyttä suoraan tanssikoulle (seija@starlinedance.com) jos sinulla on sairauksia tai kehossasi on jotain erityistä mitä ohjaajan tulisi turvallisuus syistä tietää. Tällaisia voivat olla tuki- ja liikuntaelin vauriot/vammat, perussairaudet, raskaudet, synnytys lähiaikoina, veren/silmänpaine ongelmat ym. Muistathan että sinulla tulee olla omat vakuutukset voimassa ja tiedät että olet vastuussa kertomaan ohjaajalle muuttuneet tilanteet. Toimit kursseilla ja tunneilla omalla vastuulla ja tiedostat liikunnan/lajien vaarat. 

Perutuusehdot: Kurssin osallistumisen voi perua veloituksetta ainoastaan heti ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen (48h). Kun kaksi päivää on kulunut ensimmäisestä tapaamiskerrasta kurssille ilmoittautuminen on sitova. Maksua ei palauteta, eikä paikkaa voi luovuttaa tämän jälkeen kolmannelle osapuolelle. Poissaoloissa jos asiakas syystä tai toisesta ei pääse korvaaville kerroille kuluvalla kaudella, ei kertoja siirretä seuraavalle kaudelle vaan kerrat katsotaan käytetyksi. Asiakkaalla on mahdollisuus käydä korvaavia kertoja tanssikoulun muilla drop in tunneilla (jos niissä tilaa). Tällöin asiakas maksaa kurssikerran ja drop in tunnin välisumman. Jokaisesta kerrasta on kuitenkin asiasta sovittava ohjaajan kanssa. Nämä kerrat tulee käyttää kuluvan kauden aikana.

Jos tanssikoulu peruuttaa kertoja (kuten ohjaajan sairastuminen), kerrat korvataan kuluvalla kaudella ja jos näin ei pystytä, korvataan ne seuraavalla kaudella tai jollakin muulla tavalla asiakkaalle. Näistä sovitaan aina erikseen ja tapauskohtaisesti kurssilaisten kanssa. 

Maksutapoina verkkokauppamme tarjoaa Klarnan ja Checkout-heti maksun verkkomaksuna. Mahdollisia poissaoloja kurssin aikana saa korvata toisilla vastaavilla kuluvan kauden kursseilla jos näissä on tilaa. Korvauksista on sovittava etukäteen ohjaajan kanssa. 

Opiskelija-alennus: -10% kurssin hinnasta. Käytä kuponkikoodia OPISKELIJA verkkokaupassa. Koodia käyttäessä varaudu näyttämään voimassaolevaa opiskelijakorttia kurssin ensimmäisellä tunnilla.

Kertamaksut: Jos et pysty ilmoittautumaan koko kurssin ajaksi, voit osallistua kurssille myös kertamaksulla. Kertamaksu kurssille 20€. Ilmoittautuminen kertakäyntiin: toimisto@starlinedance.com

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Ilmoittaudun

twerk alkeet 9.1.-30.1., heels 6.2.-27.2., twerk alkeet 6.3.-27.3., heels 3.4.-24.4., twerk alkeet 1.5.-22.5., sensual twerk 15.1.-19.2., twerk jatkotaso 15.1.-19.2., sensual twerk 5.3.-9.4., twerk jatkotaso 5.3.-9.4., sensual twerk 16.4.-21.5., twerk jatkotaso 16.4.-21.5., TWERK KEHITYSRYHMÄ kevät 2023

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TWERK & HEELS kurssit”