Pole START

POLE START kurssilla opetellaan tankotanssin perusteita kuten otteita, pitoja, pyörähdyksiä jne.  Kurssille osallistuvalta ei vaadita lainkaan kokemusta tankotanssista, tämä kurssi sopii aloittelijoille. 

Tankotanssissa tarvitaan ihon kontaktia tankoon, jotta liikkeiden tekeminen on mahdollista. Tarvitset kurssille lyhyet shortsit ja topin, vesipullon ja oman pyyhkeen. Pyyhettä tarvitaan tangon puhdistamiseen liikkeiden välissä. Lämmittelyn ajaksi voi pukea pitkälahkeiset housut ja pitkähihaisen paidan. Lyhyemmät shortsit on kuitenkin kätevä pukea valmiiksi lämmittelyasun alle.

Myös kaikki metallipitoiset korut (sormukset, napakorut) ovat poistettava tunnille tullessa.

Pole ALKEISTASO

POLE ALKEISTASO kurssilla opetellaan tankotanssin perusteista hieman start kurssia pidemmälle ja harjoitellaan ensimmäisiä ylösalaisin tehtäviä eli inversioliikkeitä. Kurssille osallistuvan olisi hyvä hallita jonkin verran jo tankotanssia tai pohjalla esim. POLE START  kurssi.

Tällä kurssilla on hyvä käydä välillä kertaamassa perusliikkeitä.

 

Pole KESKITASO

POLE KESKITASO sopii tankoilijoille, jotka ovat jo harrastaneet tankotanssia ja hallitsevat jo perusinversioliikkeitä. Tunneilla harjoitellaan perusteiden lisäksi hieman haastavampia pyörähdyksiä, pitoja ja inversioliikkeitä. Lisäksi kurssilla treenataan erilaisia liikesarjoja eli kehitetään kykyä yhdistää tankoliikkeitä toisiinsa. Tällä tasolla suositellaan treenaamaan pitkään.

Pole JATKOTASO

POLE JATKOTASO sopii tankoilijoille, jotka ovat jo pidempään harrastaneet tankotanssia.

Kurssilla harjoitellaan useamman liikkeen yhdistelmiä ja pyörähdyssarjoja sekä vaativampia voimaliikkeitä.

Twerk ALKEISTASO

Tervetuloa tutustumaan twerkin koukuttavaan maailmaan! Twerk on alavartalopainotteinen tanssilaji, joka sisältää sheikkausta, lantion iskuja, bootypop-liikeitä sekä paljon muuta.

Twerk alkeistason tunnilla käydään läpi twerkin perustekniikoita, tehdään harjoituksia salin poikki sekä opetellaan koreografiaa hauskanpitoa unohtamatta.
Tunti sopii siis hyvin aloittelijoille.

Kurssilla keskitytään tekniikoiden sekä koreografian tekemiseen.

Otathan tunnille mukaan vaatteet joissa itsellä on hyvä olla sekä polvisuojat.

Twerk JATKOTASO

Tervetuloa tutustumaan twerkin koukuttavaan maailmaan! Twerk on alavartalopainotteinen tanssilaji, joka sisältää sheikkausta, lantion iskuja, bootypop-liikeitä sekä paljon muuta.

Twerk jatkotason tunnilla siirrytään haastavimpiin tekniikoihin sekä tunnilla edetään alkeistasoa hieman nopeammin.

Kurssilla keskitytään tekniikoiden sekä koreografian tekemiseen.

Otathan tunnille mukaan vaatteet joissa itsellä on hyvä olla sekä polvisuojat.

Twerk FUUSIO

 Twerk FUUSIO tunneilla yhdistellään twerkkiä muihin tanssilajeihin. Tyylilajit vaihtelevat katutanssilajeista lattareihin ja lyyrisempään ilmaisuun. Tunnit ovat koreografiapainotteisia, mutta jokaiseen tyylilajiin perehdytään myös tekniikkaharjoitusten avulla. Tunnilla olisi hyvä osata twerkin perustekniikat, muuten taso on avoin!

 

 Twerk SENSUAL

Sensual twerk tunnilla tanssitaan sensuellimpaa ja naisellisempaa twerkkiä. Tunnilla tehdään tekniikka harjoituksia sekä koreografiaa. 

Kurssilla keskitytään tekniikoiden sekä koreografian tekemiseen.  Kurssin tekniikat räätälöidään ilmoittautuneiden mukaan.

Voit halutessasi tanssia korkokengät jalassa. Tunnilla on avoin taso, mutta olisi hyvä osata twerkin perustekniikat.

Dance 30+ Hip Hop

Hiphop on jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä tanssilaji, joka on vahvasti sidoksissa sen tyylin musiikkiin ja kulttuuriin. Se on yhdistelmä mm. afrikkalaista ja afroamerikkalaista tanssia, housea, poppingia ja lockingia. Tämän päivän tyylistä käytetään usein nimeä New School Hiphop. Tyypillistä sille ovat erilaiset rytminvaihdokset, vartalon isolaatiot sekä erilaiset käsi- ja jalkakoordinaatiot. Hiphop tunneilla opetellaan perustekniikan lisäksi rytmiikkaa ja erilaisia askelharjoituksia oman ilmaisutaidon ohella. Hiphop tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis ja musiikki! Opitut askeleet ja harjoitukset kehittävät jatkuvasti tanssijoiden omaa tyyliä ja tekniikkaa. Tunti koostuu vaihtelevasti mm. alkulämmittelyistä, erilaisista liikeharjoituksista, lihaskunnosta ja koreografioiden tekemisestä.

Tunnilla harjoitellaan Hip Hopille ominaisia perusliikkeitä ja kehonhallintaan.

Varusteeksi mukaan rennot vaatteet, sisäkengät sekä tietysti juomapullo!

Dance 30+ Commercial Dance

Commercial on uusi, trendikäs tanssilaji, joka yhdistää street- ja showtanssilajeja vahvaksi ja naiselliseksi kokonaisuudeksi. Commercial-tuntien koreografiat ottavat vaikutteita etenkin musiikkivideoista sekä eri artistien esityksistä. Tunnilla keskitytään jokaisen tanssijan persoonalliseen tyyliin ja esiintymistaitoon, sekä itsensä ilmaisuun. Commercial-tunnilla opitaan miten lava otetaan haltuun! Ota tunnille mukaasi tanssikengät, juomapullo ja mukava treenivaatetus.

Tunnit koostuvat vaihdellen alkulämmittelyistä, lihaskunnosta, monipuolisista tekniikkaharjoituksista ja koreografian tekemisestä.

Dance 30+ Showtanssi

Showtanssissa ei ole kyse pelkästään tanssimisesta, vaan vauhdikkaista tunneista, joissa showelementit ja tanssin ilo korostuvat. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, joiden parissa kehitetään perustaitoja, kuten hyppyjä ja piruetteja. Lopuksi harjoitellaan koreografiaa, jossa opitut asiat muuttuvat tanssilliseksi lopputulokseksi. Tanssimisen lisäksi showtanssitunneilla opetellaan ilmaisua ja esiintymistä. Mukaan tarvitset mukavat vaatteet, juomapullon ja iloista mieltä.