DROP-IN CLASSES

Aikuiset

Irtotuntien hinnasto

Kertamaksu 15€
5 x kortti 65€ (voimassa 5kk)
10 x kortti 110€ (voimassa 10kk)

Pole Training yksityistunnit 10€ / hlö. Varattavissa tankotanssi@starlinedance.com tai 0458834013

MAKSAMINEN MEILLÄ: Varaa paikkasi tunnille ilmoittautumislomakkeella. Meillä on aikuisten viikkotunneilla korttimaksu mahdollisuus. Voimme myös aina lähettää teille laskun sähköpostitse. Saavuthan ensimmäiselle tunnille ajoissa tai varaathan tunnin jälkeen hetken aikaa laskutuslomakkeen täyttäymistä varten.

Opiskelija-alennus -10% (ei koske kertamaksuja tai tarjouksia)
Irtotanssitunnit ovat k-18
Tunnit ovat kestoltaan 55min.

Käytämme tuntien varaukseen Vello-ajanvarausjärjestelmää. Ajanvarausjärjestelmä hyväksyy varauksia kunnes tunti täyttyy. Maksuton peruutus aikuisten irtotunneista onnistuu ajavarausjärjestelmän kautta 24h ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja peruutettavissa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamattomista poissaoloista veloitamme kertamaksun 15€. 

 

 

Tanssikoululla on oikeus kuvata tanssitunteja sekä niiden toimintaa markkinointi mielessä. Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi.

Pole Start

Aloittelevien tankotanssijoiden tunti. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Suosittelemme aloittelijan osallistuvan Start-tason tunnille vähintään 5 kertaa ennen seuraavalla tasolle siirtymistä. Pukeuduthan tankotanssitunneille urheilullisesti – suosittelemme shortseja jo ekalle tunnille mukaan! Myös kaikki metallipitoiset korut (sormukset, napakorut) ovat poistettava tunnille tullessa.

Pole 1

Tunti sinulle, joka hallitset jo Pole Start tason liikkeet. Harjoittelemme jo hieman vaativampia pyörähdyksiä ja inversioliikkeitä eli pää alaspäin tehtäviä liikkeitä. Tunneilla kehitämme myös voimaa seuraavaa tasoa varten.

Pole 2

Tunti sinulle, joka olet jo pidempään käynyt Pole 1 -tason tunneilla. Tunti sisältää inversioliikkeitä, inversioliikkeiden yhdistelyä ja pyörähdyssarjoja. Edistyneemmille tankotaitureille sopivalla tunnilla harjoitellaan haastavampia voimaa, notkeutta ja akrobatiaa vaativia liikkeitä tangolla ja lattialla.

Pole 3

Tunti sinulle, joka olet jo pidempään käynyt Pole 2 -tason tunneilla. Edistyneemmille tankotaitureille sopivalla tunnilla harjoitellaan haastavampia voimaa, notkeutta ja akrobatiaa vaativia liikkeitä tangolla ja lattialla. Tunti sisältää vaativia inversioliikkeitä, liikkeitä pelkkien käsien varassa, pidempiä liikesarjoja sekä haastavampia yhdistelmiä.

Pole Training

Training tunnit ovat tarkoitettu tankotanssijoiden itsenäiseen harjoitteluun ja opettaja ei välttämättä ole läsnä. Training tunnit antavat mahdollisuuden kehittää itseään ohjattujen tuntien ulkopuolella. Vapaatraining on tunti on avoin tunti kaikille. Vapaatraining kustantaa 10€/hlö.

Yksityistrainining – Tunteja voi varata sähköpostilla hilla@starlinedance.com tai WhatsAppilla 0458834013 myös ilmoitettujen tuntien ulkopuolelle!

Pole Choreo

Tunneilla harjoitellaan Pole 1 ja Pole 2 -tasoisia liikkeitä ja liikeyhdistelmiä sekä pidempiä sarjoja, joita työstetään useammalla harjoituskerralla. Tunnit sisältävät myös lattiatyöskentelyä. Pole Choreo -tunneilla painotetaan tanssillisuutta ja liikkeiden sulavuutta. Tunnit kehittävät kehonhallintaa, aerobista kuntoa ja notkeutta.

Pole Teema

Lauantaisin järjestettävässä Pole Teema-tunnilla perehdytään erilaisiin tankotanssin osa-alueisiin, joita ei välttämättä ehditä harjoitella tekniikkatunneilla. Workshop-tyyppisillä tunneilla teemat ja ohjaajat vaihtuvat, joten tankotanssin erityisalueet tulevat monipuolisesti esille. Tunnin teemana voivat olla esimerkiksi koreografiat, spin pole tai voimaliikkeet tangolla. Poleshop-tuntien kesto on 60 min + 15 min mahdollisuus jäädä tunnin jälkeen vapaaharjoitteluun / venyttelemään.

Twerk by Mira

Twerk-irtotunneilla harjoitellaan huippusuositun afro-amerikkalaisen tanssityylin perustekniikoita, kuten twerkin perusasentoja, lantion iskuja, jigglausta ja bootypop-liikkeitä. Tekniikkaharjoitusten lisäksi treenataan vaihtuvia koreografioita, joissa päästään heittäytymään täysillä twerkin pyörteisiin ja nauttimaan yhdessä tanssimisen riemusta. Vaihtuvien koreografioiden myötä pääset kokeilemaan twerkkausta eri tyyleillä sekä kehittämään henkilökohtaista tanssityyliäsi. Asiakkaiden toiveita myöskin kuunnellaan ja huomioidaan tuntien suunnittelussa. Twerk kehittää koko kehon hallintaa ja erityisesti alavartalon voimaa ja liikkuvuutta. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa twerk- tai tanssikokemusta. Tunnille tarvitset mukaan urheilullisen vaatetuksen, sisäliikuntaan soveltuvat kengät, juomapullon ja polvisuojat.

Aikuiset

Ilmoittaudu mukaan tunneille