Starline

Yksityistilaisuudet

STARLINE

Yksityistilaisuudet

Varaa meiltä tanssittavat yksityistunnit yrityksen, seuran tai ystäväpiirin tilaisuuksiin. Järjestämme tunnin aina tilaajan toiveiden mukaan. Tanssilliset polttarit,synttärit tai pikkujoulut ovat rento ja hauska tapahtuma, jotka sopivat sekä nais- että miesseurueille. Tarkoitus on tutustua lajiin
hyvässä seurassa. Yksityistilaisuuksiin on varattava aikaa noin 1 tunti.

Lähetämme mielellämme myös tarjouksia pidemmistä tunneista tai kokonaisuuksista! Yhteydenotot: hilla@starlinedance.com tai 0458834013 / Hilla

Tankotanssin alkeistunti – Pole Start

Alkeistason tankotanssitunti. Sopii kaikille ja erityisesti heille, jotka eivät ole tanssineet aikasemmin. Tunnilla opetellaan tankotanssin alkeita rennolla otteella. Tankotanssitunnille on hyvä pukeutua urheilullisesti, suosittelemme shortseja! Polttarit tankotanssin parissa edulliseen hintaan 150€

Tankotanssi – Pole jatkotaso

Jatkotason tankotanssitunti räätälöidään ryhmälle sopivaksi. Aikasempaa kokemusta lajista suositellaan.

Pole Exotic

Ainutlaatuinen koreografiatunti tankotanssin parissa. Tunnilla opetellaan näyttävä tanssikoreografia. Heittäydy mukaan rohkeasti ja nauti hyvästä seurasta sensuellin tunnin parissa. Tunnille suositellaan tankotanssin sopivia shortseja sekä mahdollisuuksien mukaan vaaleapohjaisia korkokenkiä.

Commercial twerk

Sopii erityisesti hauskanpitoa rakastavalle ryhmälle. Tunnilla tehdään näyttävä koreografia mukaansatempaavien hittibiisien tahdissa. Aikuisten Commercial tunneilta löydät itsestäsi sisäisen pop-tähden ja lähdet tunneilta inspiroituneena ja itsevarmana! Twerkkaukseen suositellaan shortseja, polvisuojia (ei pakolliset) ja sisäkenkiä.

Commercial heels

Tunnilla harjoitellaan korkokengillä näyttävää kävelyä sekä alkeistason tanssillista koreografiaa. Commercial Heels on naisellinen ja näyttävä tanssilaji, jossa korkokengät yhdistetään musiikkivideoiden Commercial Danceen tavalla, jolla myös aloittelijat oppivat loistamaan korkokengät jalassa! Tunnille tarvitset mukaan mukavat, vaaleapohjaiset korkokengät.

Skumppajooga

Teksti tähän.

STARLINE

Häätanssit

Tankopolttarit

Tankopolttarit ovat rento ja hauska tapahtuma, joka sopii sekä nais- että miesseurueille. Tarkoitus on tutustua lajiin hyvässä seurassa. Polttareihin ei tarvita aikaisempaa kokemusta. Tankopolttareihin on hyvä pukeutua urheilullisesti, suosittelemme shortseja! Polttarit tankotanssin parissa edulliseen hintaan 150€ (aikaa varattava n. 1h).

Häätanssipaketti

Häätanssipaketti sisältää kolme tapaamista ohjaajan kanssa á 45min ja tarvittaessa yhden itsenäisen harjoittelukerran tanssistudiolla. Aikataulu ohjaukseen sovitaan aina hääparin kanssa ja sovitetaan menojen mukaan. Paketti sisältää häätanssin perusaskeleen opetuksen, koreografian hääparin valitsemaan musiikkiin sekä mahdollisen musiikin miksauksen. Häätanssin opettelu on rentoa ja antaa parille valmiudet kauniiseen esitykseen hääpäivänään!

Häätanssipaketti 280€ (3 x 45min ohjausta, sisältää mahdollisen musiikin miksauksen)
Lisätiedustelut: hilla@starlinedance.com tai Hilla / 045 8834013

YHTEYSTIEDOT

Ota Yhteyttä

Starline Cheer And Dance School

Kansankatu 15, 96100 Rovaniemi
Y-tunnus 2571381-6
Sparkling Promotions Oy

Hillamaria Mäkinen
0458834013
hilla@starlinedance.com