Starline

Yksityistilaisuudet

STARLINE

Yksityistilaisuudet, Pikkujoulut, TYKY-päivät, Polttarit

Varaa meiltä tanssittavat yksityistunnit yrityksen, seuran tai ystäväpiirin tilaisuuksiin. Järjestämme tunnin aina tilaajan toiveiden mukaan. Tanssilliset polttarit, synttärit tai pikkujoulut ovat rento ja hauska tapahtuma, jotka sopivat sekä nais- että mies seurueille.

Lähetämme mielellämme myös tarjouksia erilaisista kokonaisuuksista!

Yhteydenotot: hilla@starlinedance.com tai 0458834013 / Hilla

Tankopolttarit

 Tankopolttarit ovat rento ja hauska tapahtuma, joka sopii sekä nais- että mies seurueille. Tarkoitus on tutustua lajiin hyvässä seurassa. Polttareihin ei tarvita aikaisempaa kokemusta tankotanssista tai edes tanssista. Tankopolttareihin on hyvä pukeutua urheilullisesti, suosittelemme shortseja! Ohjaamme ottaa jokaisen polttariseurueen toiveet ja tarpeet huomioon. Kokeilla kannattaa aina, vaikka laji jänskättäisikin. Rohkeimmille tankopolttareita voidaan räätälöidä Pole Exotic-koreografia tunniksi. Toiveita musiikista saa esittää polttarivarauksen yhteydessä.

Polttarikonsepti muuttuu helposti tyky- tai tyhytoiminnaksi esimkerkiksi työporukoille.

Polttarit tankotanssin parissa edulliseen hintaan 160€. Aikaa varattava noin 1 h.

Tanssipolttarit

Tanssipolttarit ovat urheilullinen ja mieleenpainuva kokemus, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tanssipolttareissa harjoittelemme yhdessä polttarijengille sopivaa koreografiaa. Tanssilajina voi olla Showtanssi, reteemmät Discoliikkeet, trendikäs Twerkkaus tai voimme heittää korkkarit kattoon Commercial Heel-tunnin muodossa. Kaikilla on varmasti hauskaa! Toivebiisejä saa esittää etukäteen polttareita varatessa.

Polttarikonsepti muuttuu helposti tyky- tai tyhytoiminnaksi esimkerkiksi työporukoille.

Polttarit tanssin parissa edulliseen hintaan 160€. Aikaa varattava noin 1 h.

Skumppajooga

Varaa työ- tai kaveriporukalle ihana iltapäivä Skumppajoogan parissa. Nauru on taattua tässä lajissa. Hauskalla tunnilla tehdään joogasta tuttuja liikkeitä samalla, kun kädessä on lasi kuohuvaa. Venyttävät ja vahvistavat joogaliikkeet yhdistettynä musiikkiin päättyvät loppurentoutukseen hyvissä tunnelmissa kuplivaa kohotellen. Skumppajoogaa ohjaa Starlinella Seija Koskela. 

Skumppajooga hintaan 160€. Aikaa varattava noin 1 h. Hintaan sisältyy ohjaus, tila, matot sekä lasit juotavaa varten. Virvokkeet tulee tuoda mukanaan oman maun mukaan 😉 Meiltä löytyy jääkaappi, joka viilentää tuotteita sopivasti lasien välissä.

 

Tankotanssin alkeistunti – Pole Start

Alkeistason tankotanssitunti. Sopii kaikille ja erityisesti heille, jotka eivät ole tanssineet aikasemmin. Tunnilla opetellaan tankotanssin alkeita rennolla otteella. Tankotanssitunnille on hyvä pukeutua urheilullisesti, suosittelemme shortseja! Yksityisohjaus tankotanssin parissa edulliseen hintaan 160€

Tankotanssi – Pole jatkotaso

Jatkotason tankotanssitunti räätälöidään ryhmälle sopivaksi. Aikasempaa kokemusta lajista suositellaan.

Commercial twerk

Sopii erityisesti hauskanpitoa rakastavalle ryhmälle. Tunnilla tehdään näyttävä koreografia mukaansatempaavien hittibiisien tahdissa. Aikuisten Commercial tunneilta löydät itsestäsi sisäisen pop-tähden ja lähdet tunneilta inspiroituneena ja itsevarmana! Twerkkaukseen suositellaan shortseja, polvisuojia (ei pakolliset) ja sisäkenkiä.

Commercial heels

Tunnilla harjoitellaan korkokengillä näyttävää kävelyä sekä alkeistason tanssillista koreografiaa. Commercial Heels on naisellinen ja näyttävä tanssilaji, jossa korkokengät yhdistetään musiikkivideoiden Commercial Danceen tavalla, jolla myös aloittelijat oppivat loistamaan korkokengät jalassa! Tunnille tarvitset mukaan mukavat, vaaleapohjaiset korkokengät.

STARLINE

Häätanssi

Häätanssipaketti

Häätanssipaketti sisältää kolme tapaamista ohjaajan kanssa á 45min ja tarvittaessa yhden itsenäisen harjoittelukerran tanssistudiolla. Aikataulu ohjaukseen sovitaan aina hääparin kanssa ja sovitetaan menojen mukaan. Paketti sisältää häätanssin perusaskeleen opetuksen, koreografian hääparin valitsemaan musiikkiin sekä mahdollisen musiikin miksauksen. Häätanssin opettelu on rentoa ja antaa parille valmiudet kauniiseen esitykseen hääpäivänään! Häätanssipaketti on ihana kokonaisuus viettää aikaa yhdessä ja opetella yhdessä uutta teidän tärkeän päivän vuoksi! Koreografiasta räätälöidään parin toiveiden mukainen ja tärkeintä on, että se on Teidän näköinen kokonaisuus.

Häätanssipaketti 300€ (3 x 45min ohjausta, sisältää mahdollisen musiikin miksauksen)
Lisätiedustelut: hilla@starlinedance.com tai Hilla / 045 8834013

YHTEYSTIEDOT

Ota Yhteyttä

Starline Cheer And Dance School

Kansankatu 15, 96100 Rovaniemi
Y-tunnus 3292987-7
Reach for the Stars Oy

Hillamaria Mäkinen 0458834013

Seija Koskela 0407319307

toimisto@starlinedance.com