TOIMITUS- JA PALAUTUSEHDOT

TOIMITUSKULUT

Toimituskulut ovat toistaiseksi vain 5,90€ (postipaketti, pakettiautomatti, kirje). Pienet tilaukset postitetaan Priority-kirjeellä.

Jos tilauksesi toimitetaan useammassa osassa, maksamme aina ylimääräiset toimituskulut.

TUOTTEIDEN TOIMITUS

Tilauksesi toimitetaan Postin toimipisteeseen tai kirjepostilla suoraan kotiin.

Lähetämme tilaukset 1-14 arkipäivän kuluessa. Postin ja Schenkerin normaali toimitusaika on 2-3 arkipäivää. Kuljetusyhtiöt eivät kuljeta paketteja viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Huomioithan, että kampanjapäivinä, juhlapyhinä ja poikkeustapauksissa meidän pakkaaminen ja kuljetusyhtiöiden toimitus saattavat kestää hieman kauemmin.

Ilmoitathan meille, jos tilauksesi on hyvin kiireinen, niin pyrimme lähettämään sen sinulle mahdollisimman nopeasti.

TILAUKSEN SEURANTA

Jos tilauksesi toimitetaan pakettina, saat vahvistussähköpostissa meiltä seurantatunnuksen.

Seuraa paketin kulkua Postin seurannasta: täältä.

Kunhan paketti on noudettavissa, voit noutaa sen halutessasi lähetystunnuksella ja henkkareilla jo ennen kuin saat noutopisteestä saapumisilmoituksen tekstiviestillä.

TOIMITUSTAVAT

Postipaketti tai kirje (5,90€)
Nouda tilauksesi Postin palvelupisteestä. Normaali toimitusaika 2 arkipäivää. Saat tekstiviestin, kunhan paketti on noudettavissa Postista. Muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksen ja noutaa paketin 7 vuorokauden sisällä. Pienet tilaukset lähetetään Priority-kirjeellä suoraan kotiin. Normaali toimitusaika 2-3 arkipäivää.

Jos sinulla on mielessä jokin tilaukseen tai tuotteisiin liittyvä kysymys, voi aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: hilla@starlinedance.com

TILAUKSEN PERUMINEN / MUUTTAMINEN

Jos olet tilannut meiltä tuotteita, mutta haluatkin perua tilauksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian. Tilaus on mahdollista peruuttaa ja siihen on mahdollista tehdä muutoksia niin kauan, kuin tilaus ei ole vielä lähtenyt varastoltamme. Jos olemme jo ehtineet lähettää tilauksesi, et voi enää tehdä siihen muutoksia. Vastaanotettuasi tilauksen, sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa saamiasi tuotteita alla olevien ehtojen mukaisesti.

VAIHTO / PALAUTUS

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi. Tarjoamme 14 vuorokauden, vaihto- ja palautusajan tilauksesi vastaanottamisesta.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen myyntipakkauksen tulee olla ehjä ja sinettien avaamattomia. Jos palautettua tuotetta joudutaan siistimään tai korjaamaan, pidätämme tuotteen myyntihinnasta 50 % käsittelykuluja.

Saitko väärän tai virheellisen tuotteen?

Mikäli saat meiltä virheellisen tuotteen, tai tuote on vioittunut kuljetuksessa, pyydämme ilmoittamaan siitä meille mahdollisimman pian. Vastaamme kaikkien virheellisten tuotteiden palautuskuluista.

Tilauksen/tuotteen palauttaminen

Jos haluat palauttaa sinulle saapuneen tilauksen, kerrothan palautuksesta meille aina ensin sähköpostitse: hilla@starlinedance.com.

Asiakas vastaa palautusmaksusta eli ylimääräisistä palautukseen liittyvistä postikuluista.

Vaihtotilanteessa Starline Dancewear kustantaa vaihdettavan tuotteen uuden postimaksun Asiakkaan suuntaan, kun alkuperäinen tuote on palautunut ensin Asiakkaan toimesta varastolle.

Palautettavan tuotteen pakkaaminen

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi.

Palautettavan tuotteen pakkaaminen on vastuullasi. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksessa.

Palautus kirjeellä:

1. Kirjoita kirjekuoren päälle Starline Dancewear:in palautusosoite (alla) ja vasempaan reunaan lähettäjän (sinun oma) osoite.

2. Vie kirjekuori lähimpään siniseen, tai oranssiin kirjepostilaatikkoon.

3. Tarkista postimerkkien määrän tarve Posti.fi:n ehdoista. (Legginsit tarvitsevat kaksi postimerkkiä.)

Palautusosoite:

Starline Dancewear

Sparkling Promotions Oy

Hampputörmäntie 10 A

99600 Sodankylä

Kunhan olemme vastaanottaneet palautuksesi, lähetämme sinulle palautusvahvistuksen sähköpostitse. Rahapalautuksissa Trustly palauttaa summan tilillesi.

Muistathan, että sinä olet asiakkaana vastuussa siitä, että palautuksesi saapuu meille perille, joten säilytäthän Postilta saamasi palautuskuitin. Joskus palautuksen vastaanottamisessa ja käsittelyssä saattaa kestää jopa 28 päivää.

ONGELMATILANTEET

Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa asiakaspalveluumme: hilla@starlinedance.com.
Voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla 045 883 4013, jos sinulla on kysyttävää palautusehdoista tai jokin muu asia askarruttaa.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Kysy meiltä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: hilla@starlinedance.com

Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian.