Tankotanssi

 

Tankotanssi on mukaansatempaava laji, jossa jokainen voi haastaa itse itsensä! Eri tasoisia tunteja on tarjolla viikoittain. Tämän lisäksi tanssistudiomme tarjoaa Pohjois-Suomen korkeimmat tangot (jopa 4.5m) sekä avaran tilan harjoitteluun. Tangomme ovat FitPole-merkkiset ja paksuudeltaa 48mm. Osalla tunneista käytetään tankojen spinny-ominaisuutta. Tankotanssi on erinomainen keino kehittää omaa kehonhallintaa sekä lajina vaatii sopivasti uskallusta!

Irtotanssitunnit

Irtotanssitunnit tarjoavat aikuisille mahdollisuuden harrastaa tanssia kuin heille itsellensä sopii! Aloita harrastus tutustamalla tuntitarjontaan ja varaamalla paikkasi ilmoittautumislomakkeella. Tunnin saa maksaa kertamaksulla tai sarjakorteilla. Sarjakorttimme ovat voimassa pitkään, joten varmasti kerkeät käyttämään kaikki tanssikertasi. Tervetuloa tanssimaan!

Tankotanssitunnin voit varata tästä

 

Pole Start

Aloittelevien tankotanssijoiden tunti. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Suosittelemme aloittelijan osallistuvan Start-tason tunnille vähintään 5 kertaa ennen seuraavalla tasolle siirtymistä.

Pole 1

Tunti sinulle, joka hallitset jo Pole Start tason liikkeet. Harjoittelemme jo hieman vaativampia pyörähdyksiä ja inversioliikkeitä eli pää alaspäin tehtäviä liikkeitä. Tunneilla kehitämme myös voimaa seuraavaa tasoa varten.

Pole 2

Tunti sinulle, joka olet jo jonkin aikaa käynyt Pole 1 -tason tunneilla. Tunti sisältää inversioliikkeitä, inversioliikkeiden yhdistelyä ja pyörähdyssarjoja. Tämä tunti vaatii jo hieman enemmän voimaa ja kehonhallintaa.

Pole 3

Tunti sinulle, joka olet jo pidempään käynyt Pole 2 -tason tunneilla. Edistyneemmille tankotaitureille sopivalla tunnilla harjoitellaan haastavampia voimaa, notkeutta ja akrobatiaa vaativia liikkeitä tangolla ja lattialla. Tunti sisältää vaativia inversioliikkeitä, liikkeitä pelkkien käsien varassa, pidempiä liikesarjoja sekä haastavampia yhdistelmiä.

Pole Training

Training tunnit ovat tarkoitettu tankotanssijoiden itsenäiseen harjoitteluun ja opettaja ei välttämättä ole läsnä. Training tunnit antavat mahdollisuuden kehittää itseään ohjattujen tuntien ulkopuolella. Training tunnille saa osallistua ilmaiseksi torstaisin klo 18-19 (ei loma-aikoina). Training on tunti on avoin tunti ja sinne saa saapua ilman ilmoittautumista. Yksityisiä Training tunteja on myös mahdollista varata 10€/hlö hintaan.

Pole Choreo

Tunneilla harjoitellaan Pole 1 ja Pole 2 -tasoisia liikkeitä ja liikeyhdistelmiä sekä pidempiä sarjoja, joita työstetään useammalla harjoituskerralla. Tunnit sisältävät myös lattiatyöskentelyä. Pole Choreo -tunneilla painotetaan tanssillisuutta ja liikkeiden sulavuutta. Tunnit kehittävät kehonhallintaa, aerobista kuntoa ja notkeutta.

Lavis-jumppa

Suosittu ja super hauska tanssilaji alkaa Starlinella helmikuussa 2018! Lavis käyttää erilaisten lavatanssien perusaskeleita hyödyksi askelsarjojen luomisessa. Aikaisempaa tanssitaustaa tai tanssiparia et tarvitse – Lavis-jumpat koostuvat reippaasta mielestä ja hyvästä olosta. Lavis sopii kaikenikäisille! Tutustumistarjouksena kaikki helmikuun Lavis-lavatanssijumpat vain 5€/kerta!

IRTOTUNTIEN HINNASTO

Kertamaksu 15€

5 x kortti 65€ (voimassa 5kk)

10 x kortti 110€ (voimassa 10kk)

Pole Training yksityistunnit 10€ / hlö. Varattavissa tankotanssi@starlinedance.com tai 0458834013

MAKSAMINEN MEILLÄ: Varaa paikkasi tunnille ilmoittautumislomakkeella. Meillä ei ole viikkotunneilla kortti- tai käteismaksua tällä hetkellä käytössä. Lähetämme aina ensisijaisesti teille laskun sähköpostitse. Saavuthan ensimmäiselle tunnille ajoissa tai varaathan tunnin jälkeen hetken aikaa laskutuslomakkeen täyttäymistä varten.

Opiskelija-alennus -10% (ei koske kertamaksuja tai tarjouksia)

Tankotanssitunnit ovat k-14. Muille irtotunneille kaikenikäiset ovat tervetulleita!

Tunnit ovat kestoltaan 55min.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi.

 

TARJOAMME IRTOTUNTEJA: 

POLE 1 / CHOREO Keskiviikkoisin klo 20

POLE START ALKEISKURSSI Torstaisin klo 19

POLE 2-3 EDISTYNEET Torstaisin klo 20

ILMOITTAUDU MUKAAN ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA!

 

 

 

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

Nimi

Tunti, jolle ilmoittaudun

Sähköposti

Puhelinnumero

Huom! Varatessasi tunnin hyväksyt seuraavat ehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua maksutta vain puhelimitse tai tekstiviestillä viimeistään 24h ennen tunnin alkua 045 8834013 / Hilla. Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta.
Hyväksyn varaamisehdot