STARLINE DANCE

Lapset

TUNNIT

Lasten tanssitunnit

Syyslukukausi 08.09.19-08.12.19

Kevätlukukausi 19.01.20-09.05.20

Baby Stars 1-3-v. Syksy 85€ + Kevät 85€
3-5-v. ryhmät Syksy 135€ + Kevät 135€
5-7-v. ryhmät Syksy 150€ + Kevät 150€

 

Lasten tunnit (3-8-v.) ovat kestoltaan 45 min. Baby Stars (1-3-v.) ovat kestoltaan 30 min.
Huoltajan tulee olla lapsen tukena Baby Stars-tunneilla. 

Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta.
Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi. Hinnat sisältävät kaikki laskutukseen ja laskutukseen liittyvät kulut.

Syyslukukausi: Opetusta ei ole syyslomaviikolla (14.10.-20.10.)
eikä seuraavina juhlapyhinä: 3.11., 5.12. (aatto) ja 6.12. 

Kevätlukukausi: Opetusta ei ole talvilomaviikolla (2.3.-9.3.)
eikä seuraavina juhlapyhinä: 19.04., 20.04., 21.04., 22.04., 30.04. (aatto) ja 1.5.

1-3-v. Baby Stars
Ohjaajana: Hilla

Lasten tanssitunti, jonka tarkoitus on kehittää lapsen vuorovaikutustaitoja ja koordinaatiokykyä. Tunnin kesto on 30 minuuttia. Baby Stars-tunneilla tutustutaan erilaisiin tansseihin, lauluihin ja tanssitekniikkaan. Suosittelemme tunnille mukaan tossut, liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Vanhemmat saavat lapsen tarpeen mukaan osallistua tunnille. Tunti on monelle pikkuiselle viikon kohokohta sekä ainutlaatuinen tilaisuus olla yhdessä äitin, isän tai vaikka isovanhemman kanssa. Tuntia suositellaan kaikille askeleita ottaville ja sitä vanhemmille pikkutanssijoille!

3-5-v. Pikkutähtöset
Ohjaajana: Hilla

Nuorelle tanssijalle suunnattu tanssitunti. Tunnin kesto on 45 minuuttia. Pikkutähtösten tunnilla käydään ohjaajan kanssa lävitse eri tanssilajien perusteita ja perusaskeleita, jotka harjoittavat oppilaiden rytmitajua, koordinaatiokykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan tossut, liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta ja sopii kaikille 3-5-vuotiaille!

3-5-v. Tähtibaletti
Ohjaajana: Hilla

Satubalettitunti, joka perustuu baletin alkeisiin. Tunti on kestoltaan 45 minuuttia. Satubaletti harjoittaa tanssijan luovaa ilmaisutaitoa sekä koordinaatiokykyä. Tunneilla opetellaan perusliikuntataitoja, oman kehon käyttöä ja hallintaa, rytmiikkaa ja luovuutta. Tähtibalettitunneilla tanssitaan ja nautitaan liikkeestä ja musiikista, sekä iloisesta ilmapiiristä. Mukaan suositellaan ottamaan tanssitossut ja balettiasu. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta.

5-7-v. Allstars
Ohjaajana: Eve

Allstars on lasten show ja hiphop ryhmä. Tunneilla kehitetään aktiivisesti tanssin perustaitoja kuten pyörähdyksiä, askelsarjoja ja hyppyjä. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Tunnin kesto on 45 minuuttia.

5-7-v. Shining Stars
Ohjaajana: Eve

Shining Stars on lasten discotanssiin perustuva ryhmä. Tunneilla kehitetään aktiivisesti tanssin perustaitoja kuten pyörähdyksiä, askelsarjoja ja hyppyjä. Discotanssi on mukaansatempaavaa ja rytmikästä. Tunneilla käydään lävitse myös akrobatiaan ja voimisteluun perustuvia liikkeitä. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunnin kesto on 45 minuuttia.

5-7-v. Cheer Stars
Ohjaajana: Hilla

Cheer Stars on cheer- ja showtanssiin perustuva showtanssiryhmä. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä erityisesti vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Cheertanssiin kuuluu myös akrobaattiset liikkeet, notkeus sekä nostot. Tunneilla vuorottelemme cheer ja showtanssille ominaisten tekniikkojen välillä. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Cheertanssiin kuuluvat huiskat ovat myytävissä tanssistudiolla tuntien yhteydessä! Tunnin kesto on 45 minuuttia.

5-7-v. Pole Minis
Ohjaajana: Salli

Pole Minis on pienimpien tankoilijoiden ryhmä, jossa opetellaan tankoakrobatian perusteita hauskanpidon ja leikin kautta. Tunnin kesto on 45 minuuttia. Tunti sisältää temppuilua sekä tangolla että lattialla, ja kehittää lasten kehonhallintaa sekä vuorovaikutustaitoja. Pole Minis-ryhmä on tarkoitettu 5-7-vuotiaille. Vaatetukseksi suositellaan shortseja ja lyhythihaista paitaa.