STARLINE DANCE

Lapset

TUNNIT

Lasten tanssitunnit

Syyslukukausi 13.09.21-12.12.21

Kevätlukukausi 23.01.22-07.05.22

Baby Stars 1-3-v. Syksy 85€ + Kevät 85€
Lastentanssi 3-5-v. ryhmät Syksy 135€ + Kevät 135€
Lastentanssi 5-7-v. ryhmät Syksy 150€ + Kevät 150€

Lasten tunnit (3-7-v.) ovat kestoltaan 45 min. Baby Stars (1-3-v.) ovat kestoltaan 30 min. Huoltajan tulee olla lapsen tukena Baby Stars-tunneilla.

Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi.

Joulunäytös PERUTTU

Kevätnäytös la 07.05.2022.

Syyslukukausi: Opetusta ei ole syyslomaviikolla (18.10.-24.10.) eikä seuraavina juhlapyhinä: 05.12. (aatto) ja 06.12.

Kevätlukukausi: Opetusta ei ole talvilomaviikolla (07.03.-11.03.) eikä seuraavina juhlapyhinä: Pääsiäinen to-ma 14.04., 15.04., 16.04., 17.04., 18.04., ja Vappu 30.04. (aatto) ja 01.05.

1-3-v. Baby Stars
Ohjaajana: Ella ja Hilla

Baby Stars tunnilla harjoitellaan eri liikkumisen muotoja lasten kehitystason mukaisesti. Tunnilla liikutaan musiikin ja leikin avulla.
Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta.
Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan tunnille. Tunti on monelle pikkuiselle viikon kohokohta sekä ainutlaatuinen tilaisuus olla yhdessä äidin, isän tai vaikka isovanhemman kanssa. Tuntia suositellaan kaikille askeleita ottaville ja sitä vanhemmille pikkutanssijoille!
Suosittelemme tunnille mukaan tossut, liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon.
Tunnin kesto on 30 minuuttia.

3-5-v. Pikkutähtöset
Ohjaajana: Salli

Pikkutanssijoille suunnattu tanssitunti, johon ei tarvitse aiempaa tanssikokemusta. Pikkutähtösten tunneilla käydään ohjaajan kanssa lävitse eri tanssilajien perusteita ja perusaskeleita, jotka harjoittavat oppilaiden rytmitajua, koordinaatiokykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Suosittelemme tunnille liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Halutessasi voi ottaa mukaan myös tossut. Tunti sopii kaikille showtanssista kiinnostuneille 3-5-vuotiaille! Tunnin kesto on 45 minuuttia.

3-5-v. Tähtibaletti
Ohjaajana: Kerttu

Tähtibaletti on baletin alkeistunti. Se harjoittaa tanssijan luovaa ilmaisutaitoa sekä koordinaatiokykyä. Tunneilla opetellaan perusliikuntataitoja, oman kehon käyttöä ja hallintaa, rytmiikkaa ja luovuutta. Tähtibalettitunneilla tanssitaan ja nautitaan liikkeestä ja musiikista, sekä iloisesta ilmapiiristä. Mukaan suositellaan ottamaan tanssitossut ja balettiasu. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Tunti on kestoltaan 45 minuuttia.

3-5-v. Disco Stars
Ohjaajana: Salli

Disco Stars nuorelle tanssijalle tarkoitettu vauhdikas discotunti. Tunnilla opetellaan discon perusliikkeitä- ja askeleita rytmikkään musiikin tahtiin. Disco Stars tunnin on tarkoistus harjoittaa lapsen rytmitajua, koordinaatiokykyä sekä esiintymistaitoja. Susittelemme mukaan tunnille liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Tunti on kestoltaan 45 minuuttia.

5-7-v. All Stars
Ohjaajana: Wenla

All Stars on lasten Hip Hop ryhmä. Tunneilla kehitetään aktiivisesti tanssin perustaitoja kuten pyörähdyksiä, askelsarjoja ja hyppyjä. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen, sisäkengät sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Tunnin kesto on 45 minuuttia.

5-7-v. Shining Stars
Ohjaajana: Miia

Shining Stars on lasten discotanssiin perustuva ryhmä. Tunneilla kehitetään aktiivisesti tanssin perustaitoja kuten pyörähdyksiä, askelsarjoja ja hyppyjä. Discotanssi on mukaansatempaavaa ja rytmikästä. Tunneilla käydään lävitse myös akrobatiaan ja voimisteluun perustuvia liikkeitä. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunnin kesto on 45 minuuttia.

5-7-v. Cheer Stars
Ohjaajana: Nea

Cheer Stars on cheer- ja showtanssiin perustuva showtanssiryhmä. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä erityisesti vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Cheertanssiin kuuluu myös akrobaattiset liikkeet, notkeus sekä nostot. Tunneilla vuorottelemme cheer ja showtanssille ominaisten tekniikkojen välillä. Cheertanssi on aktiivista ja innostavaa, eikä se vaadi aikaisempaa tanssitaustaa. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Cheertanssiin kuuluvat huiskat ovat myytävissä tanssistudiolla tuntien yhteydessä! Tunnin kesto on 45 minuuttia.

Pole 7-9-v

Ohjaajana: Aada ja Mira

Pole 7-9-v on pienimpien tankoilijoiden ryhmä, jossa opetellaan tankoakrobatian perusteita hauskanpidon ja leikin kautta. Tunti sisältää temppuilua sekä tangolla että lattialla, ja kehittää lasten kehonhallintaa sekä vuorovaikutustaitoja.

Vaatetukseksi suositellaan shortseja ja lyhythihaista paitaa. Tunnin kesto on 55 minuuttia.

Pole 7-9-v. tarjoamme myös jatkotason tunnin.

LAPSET

Ilmoittaudu mukaan tunneille!

 

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.