STARLINE DANCE

Lapset

TUNNIT

Lasten tanssitunnit

Syyslukukausi 13.09.20-12.12.20

Kevätlukukausi 24.01.21-08.05.21

Baby Stars 1-3-v. Syksy 85€ + Kevät 85€
Lastentanssi 3-5-v. ryhmät Syksy 135€ + Kevät 135€
Lastentanssi 5-7-v. ryhmät Syksy 150€ + Kevät 150€

 

Lasten tanssitunnit (3-8-v.) ovat kestoltaan 45 min. Baby Stars (1-3-v.) ovat kestoltaan 30 min.
Huoltajan tulee olla lapsen tukena Baby Stars-tunneilla. 

Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta.
Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi.

Syyslukukausi: Opetusta ei ole syyslomaviikolla (12.10.-18.10.)
eikä seuraavina juhlapyhinä: 3.11., 5.12. (aatto) ja 6.12. 

Kevätlukukausi: Opetusta ei ole talvilomaviikolla (8.3.-14.3.)
eikä seuraavina juhlapyhinä: 01.04., 02.04., 04.04., 05.04., 30.04. (aatto) ja 1.5.

1-3-v. Baby Stars
Ohjaajana: Hilla

Lasten tanssitunti, jonka tarkoitus on kehittää lapsen vuorovaikutustaitoja ja koordinaatiokykyä. Tunnin kesto on 30 minuuttia. Baby Stars-tunneilla tutustutaan erilaisiin tanssilajeihin ja tanssitekniikkan alkeisiin. Suosittelemme tunnille mukaan tossut, liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan tunneille. Tunti on monelle pikkuiselle viikon kohokohta sekä ainutlaatuinen tilaisuus olla yhdessä äidin, isän tai vaikka isovanhemman kanssa. Tuntia suositellaan kaikille askeleita ottaville ja sitä vanhemmille pikkutanssijoille!

3-5-v. Pikkutähtöset
Ohjaajana: Hilla

Nuorelle tanssijalle suunnattu tanssitunti. Pikkutähtösten tunneilla käydään ohjaajan kanssa lävitse eri tanssilajien perusteita ja perusaskeleita, jotka harjoittavat oppilaiden rytmitajua, koordinaatiokykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan tossut, liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta ja sopii kaikille showtanssista kiinnostuneille 3-5-vuotiaille! Tunnin kesto on 45 minuuttia.

3-5-v. Hoppitähtöset
Ohjaajana: Eve 

Nuorelle tanssijalle suunnattu tanssitunti. Hoppitähtösten tunneilla käydään ohjaajan kanssa lävitse Hip Hop -tanssin perusteita ja perusaskeleita, jotka harjoittavat oppilaiden rytmitajua, koordinaatiokykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan sisäkengät, liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta ja sopii kaikille Hip Hopista kiinnostuneille 3-5-vuotiaille! Tunnin kesto on 45 minuuttia. 

 

3-5-v. Tähtibaletti
Ohjaajana: Hilla

Satubalettitunti, joka perustuu baletin alkeisiin. Satubaletti harjoittaa tanssijan luovaa ilmaisutaitoa sekä koordinaatiokykyä. Tunneilla opetellaan perusliikuntataitoja, oman kehon käyttöä ja hallintaa, rytmiikkaa ja luovuutta. Tähtibalettitunneilla tanssitaan ja nautitaan liikkeestä ja musiikista, sekä iloisesta ilmapiiristä. Mukaan suositellaan ottamaan tanssitossut ja balettiasu. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Tunti on kestoltaan 45 minuuttia.

5-7-v. All Stars
Ohjaajana: Eve

All Stars on lasten Hip Hop ryhmä. Tunneilla kehitetään aktiivisesti tanssin perustaitoja kuten pyörähdyksiä, askelsarjoja ja hyppyjä. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen, sisäkengät sekä vesipullon. Tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Tunnin kesto on 45 minuuttia.

5-7-v. Shining Stars
Ohjaajana: Eve

Shining Stars on lasten discotanssiin perustuva ryhmä. Tunneilla kehitetään aktiivisesti tanssin perustaitoja kuten pyörähdyksiä, askelsarjoja ja hyppyjä. Discotanssi on mukaansatempaavaa ja rytmikästä. Tunneilla käydään lävitse myös akrobatiaan ja voimisteluun perustuvia liikkeitä. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Tunnin kesto on 45 minuuttia.

5-7-v. Cheer Stars
Ohjaajana: Hilla

Cheer Stars on cheer- ja showtanssiin perustuva showtanssiryhmä. Tunnin tarkoitus on kehittää tanssijoiden rytmitajua sekä erityisesti vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Cheertanssiin kuuluu myös akrobaattiset liikkeet, notkeus sekä nostot. Tunneilla vuorottelemme cheer ja showtanssille ominaisten tekniikkojen välillä. Suosittelemme tunnille mukaan liikunnallisen vaatetuksen sekä vesipullon. Cheertanssiin kuuluvat huiskat ovat myytävissä tanssistudiolla tuntien yhteydessä! Tunnin kesto on 45 minuuttia.

5-7-v. Pole Minis
Ohjaajana: Mira

Pole Minis on pienimpien tankoilijoiden ryhmä, jossa opetellaan tankoakrobatian perusteita hauskanpidon ja leikin kautta. Tunti sisältää temppuilua sekä tangolla että lattialla, ja kehittää lasten kehonhallintaa sekä vuorovaikutustaitoja. Pole Minis-ryhmä on tarkoitettu 5-7-vuotiaille. Vaatetukseksi suositellaan shortseja ja lyhythihaista paitaa. Tunnin kesto on 45 minuuttia.