STARLINE DANCE

Nuoret &

Nuoret Aikuiset 

TUNNIT

Nuorten tanssitunnit

 

Syyslukukausi 12.09.21-11.12.21
Kevätlukukausi 23.1.22-7.5.22

 

TANSSIHINNASTO 

1 tunti viikossa Syksy 175€ + Kevät 175€ (Koko vuosi kerralla 320€)
2 tuntia viikossa Syksy 305€ + Kevät 305€ (Koko vuosi kerralla 580€)
3 tuntia viikossa Syksy 365€ + Kevät 365€ (Koko vuosi kerralla 700€)
Rajaton (yli 4 tuntia viikossa) Syksy 400€ + Kevät 400€ (Koko vuosi kerralla 780€)

*Tankotanssilla on erillinen hinnasto 1h/vk (katso tuote alta)

 

Kaikki tunnit ovat kestoltaan 55min.
Laskutusasioissa olethan yhteydessä: hilla@starlinedance.com
Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi. 

 

Joulunäytös *julkaistaan myöhemmin.
Kevätnäytös la 15.05.2022. 

 

 

Syyslukukausi: Opetusta ei ole syyslomaviikolla (18.10.-24.10.) eikä seuraavina juhlapyhinä: 05.12. (aatto) ja 06.12.

Kevätlukukausi: Opetusta ei ole talvilomaviikolla (07.03.-11.03.) eikä seuraavina juhlapyhinä: Pääsiäinen to-ma 14.04., 15.04., 16.04., 17.04., 18.04., ja Vappu 30.04. (aatto) ja 01.05.

 

Showtanssi  8-11-v.
Ohjaajana: Kerttu

Showtanssissa eri tanssilajit yhdistyvät monipuoliseksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi. Showtanssissa ei ole kyse pelkästään tanssimisesta, vaan vauhdikkaista tunneista, joissa showelementit ja tanssin ilo korostuvat. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia, joiden parissa kehitetään perustaitoja, kuten hyppyjä ja piruetteja. Tanssimisen lisäksi showtanssitunnilla opetellaan ilmaisua ja esiintymistä.

8-11-vuotiaiden tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta ja muokkautuu oppilaiden mukaan. Tunnille on kiva tulla ja kauden tarkoitus on edistää tanssintekniikan kehittymistä sekä ilmaisutaitoa.

Showtanssi  12-15-v

Ohjaajana: Miia

Showtanssissa eri tanssilajit yhdistyvät monipuoliseksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi. Showtanssissa ei ole kyse pelkästään tanssimisesta, vaan vauhdikkaista tunneista, joissa showelementit ja tanssin ilo korostuvat. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, joiden parissa kehitetään perustaitoja, kuten hyppyjä ja piruetteja. Tanssimisen lisäksi showtanssitunneilla opetellaan ilmaisua ja esiintymistä.

Showtanssi 12-15-vuotiaiden ryhmä muokkautuu oppilaiden mukaan. Tunnille on kiva tulla ja kauden tarkoitus on edistää tanssintekniikan kehittymistä sekä ilmaisutaitoa.

 

Show-jazz  16+

Ohjaajana: Kerttu

Showtanssissa eri tanssilajit yhdistyvät monipuoliseksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi. Showtanssissa ei ole kyse pelkästään tanssimisesta, vaan vauhdikkaista tunneista, joissa showelementit ja tanssin ilo korostuvat. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, joiden parissa kehitetään perustaitoja, kuten hyppyjä ja piruetteja. Tanssimisen lisäksi showtanssitunneilla opetellaan ilmaisua ja esiintymistä.

Showtanssin yli 16-vuotiaiden ryhmä on suunnattu edistyneille tanssijoille, joilla on tanssitaustaa jo useamman vuoden ajalta. Tunneilla tanssitaan monenlaisen musiikin tahtiin, viilaten tekniikkaa ja ilmaisutaitoa.

Commercial Dance 12-15-v.
Ohjaajana: Salli

Commercial on uusi, trendikäs tanssilaji, joka yhdistää street- ja showtanssilajeja vahvaksi ja naiselliseksi kokonaisuudeksi. Commercial-tuntien koreografiat ottavat vaikutteita etenkin musiikkivideoista sekä eri artistien esityksistä. Tunnilla keskitytään jokaisen tanssijan persoonalliseen tyyliin ja esiintymistaitoon, sekä itsensä ilmaisuun. Commercial-tunnilla opitaan miten lava otetaan haltuun! Ota tunnille mukaasi tanssikengät, juomapullo ja mukava treenivaatetus. Tunti soveltuu junioreille, aikaisempaa tanssikokemusta Commercialista et tarvitse! Tunti mukautuu oppilaiden mukaan.

Hip Hop 8-11-v.
Ohjaajana: Fanni

Hiphop on jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä tanssilaji, joka on vahvasti sidoksissa sen tyylin musiikkiin ja kulttuuriin. Se on yhdistelmä mm. afrikkalaista ja afroamerikkalaista tanssia, housea, poppingia ja lockingia. Tämän päivän tyylistä käytetään usein nimeä New School Hiphop. Tyypillistä sille ovat erilaiset rytminvaihdokset, vartalon isolaatiot sekä erilaiset käsi- ja jalkakoordinaatiot. Hiphop tunneilla opetellaan perustekniikan lisäksi rytmiikkaa ja erilaisia askelharjoituksia oman ilmaisutaidon ohella. Hiphop tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis ja musiikki! Opitut askeleet ja harjoitukset kehittävät jatkuvasti tanssijoiden omaa tyyliä ja tekniikkaa. Tunti koostuu vaihtelevasti mm. alkulämmittelyistä, erilaisista liikeharjoituksista, lihaskunnosta ja koreografioiden tekemisestä.
Tunnilla harjoitellaan Hip Hopille ominaisia perusliikkeitä ja kehonhallintaan.

Hip Hop 8-11-v tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Tunnille voi tulla rohkeasti tutustumaan, vaikka ei olisi aikaisemmin lajia harrastanutkaan, vaikeustaso mukautuu oppilaiden mukaan. Varusteeksi mukaan rennot vaatteet, sisäkengät sekä tietysti juomapullo!

Hiphop 12-15-v

Ohjaajana: Fanni 

Hiphop on jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä tanssilaji, joka on vahvasti sidoksissa sen tyylin musiikkiin ja kulttuuriin. Se on yhdistelmä mm. afrikkalaista ja afroamerikkalaista tanssia, housea, poppingia ja lockingia. Tämän päivän tyylistä käytetään usein nimeä New School Hiphop. Tyypillistä sille ovat erilaiset rytminvaihdokset, vartalon isolaatiot sekä erilaiset käsi- ja jalkakoordinaatiot. Hiphop tunneilla opetellaan perustekniikan lisäksi rytmiikkaa ja erilaisia askelharjoituksia oman ilmaisutaidon ohella. Hiphop tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis ja musiikki! Opitut askeleet ja harjoitukset kehittävät jatkuvasti tanssijoiden omaa tyyliä ja tekniikkaa. Tunnit koostuvat vaihtelevasti mm. alkulämmittelyistä, erilaisista liikeharjoituksista, lihaskunnosta ja koreografioiden tekemisestä.
Alkeistason tunnilla harjoitellaan Hip Hopille ominaisia perusliikkeitä ja kehonhallintaan. Hip Hop 12-15-v. alkeet eivät vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Tunneille voi tulla rohkeasti tutustumaan, vaikka ei olisi aikaisemmin lajia harrastanutkaan, vaikeustaso mukautuu oppilaiden mukaan. Varusteeksi mukaan rennot vaatteet, sisäkengät sekä tietysti juomapullo!

Junior-ikäisille 12-15-v. tarjoamme myös jatkotason tunnin.

Hiphop-commercial 16+
Ohjaajana: Fanni

kuvaus päivitetään pian…

Nuorten aikuisten / aikuisten 16+ Hip Hop tunti on tasoa jatkotaso/edistyneet.

Cheertanssi 8-11-v.
Ohjaajana: Nea

Cheertanssi on vauhdikas sekä menevä tanssitunti, jonka tarkoitus on luoda iloa ja hyvää mieltä että tanssijoilla sekä katsojille.
Ryhmän tarkoitus on kehittää erityisesti tanssijoiden esiintymistaitoja, vuorovaikutusta, notkeutta sekä tanssillisuutta. Tunneilla käydään lävitse perusakrobatiaa ja harjoitellaan lajiin kuuluvia nostoja. Cheertanssin ryhmät ovat perinteisti toimineet tanssikoulun esiintyvinä ryhminä ja aina mahdollisuuksien mukaan järjestämme esiintymismahdollisuuksia.

Tunneilla ja esiintymisissä käytetään apuna cheerleaderhuiskia! Huiskia on myynnissä kauden alussa tanssikoululla erilliseen hintaan. Cheertanssin ryhmät eivät vaadi aikaisempaa tanssikokemusta.

 Disco 12-15-v ja 16+
Ohjaajana: Miia

Discotanssi on vauhdikas ja teknisesti vaativa, fyysinen tanssilaji. Discotanssitunneilla harjoitellaan erilaisia hyppyjä, piruetteja ja jalanheittoja sekä näyttäviä koreografioita.Discotanssiin kuuluvat myös nopeat liikesarjat ja poseeraukset. 12-15- ja 16+ tunnit kehittävät huomattavasti tanssijoiden kuntoa, tanssitekniikkaa ja voimaa. Discotanssiin kuuluu myös perinteisesti mukaansatempaavat esitykset ja näyttävät asut. Tunneille kannattaa ottaa mukaan jumppavaatteet ja juomapullo.

 Disco 8-11-v.
Ohjaajana: Miia

Discotanssi on vauhdikas ja teknisesti vaativa, fyysinen tanssilaji. Discotanssitunneilla harjoitellaan erilaisia hyppyjä, piruetteja ja jalanheittoja sekä näyttäviä koreografioita.Discotanssiin kuuluvat myös nopeat liikesarjat ja poseeraukset. Discotanssiin kuuluu myös perinteisesti mukaansatempaavat esitykset ja näyttävät asut.

8-11-v tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Tunnille voi tulla rohkeasti tutustumaan, vaikka ei olisi aikaisemmin lajia harrastanutkaan, vaikeustaso mukautuu oppilaiden mukaan. Tunneille kannattaa ottaa mukaan jumppavaatteet ja juomapullo.

Pole 10-14-v.

Ohjaajana: Aada ja Mira

Pole 10-14-v -tunneilla opetellaan tankoakrobatian perusteita ja tekniikkaa. Tuntien kesto on 55 minuuttia. Tunnit kehittävät lasten kehonhallintaa, notkeutta ja voimaa, turvallisuutta unohtamatta. Tunneilla opetellaan liikesarjoja ja kehitetään esiintymistaitoja sekä omaa ilmaisua.

Pole 10-14-v -ryhmien tasoja on kaksi. Alkeisryhmään voi tulla kuka tahansa tankotanssista kiinnostunut liikuntataustasta riippumatta. Jatkotunneille kannattaa osallistua, kun hallussa on pyörähdystekniikka, peruspidot ja invertti. Lisätietoja jatkoryhmään siirtymisestä voi kysellä ohjaajalta.

Vaatetukseksi suositellaan shortseja ja lyhythihaista paitaa.

NUORET

Ilmoittaudu mukaan tunneille (Ilmoittautuminen alkaa 1.8.!)

 

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

LUKUJÄRJESTYS TANSSI ROVANIEMI