STARLINE DANCE

Nuoret &

Nuoret Aikuiset 

TUNNIT

Nuorten tanssitunnit

Syyslukukausi 17.9.23-9.12.23

Kevätlukukausi 21.1.24-4.5.24

 

TANSSIHINNASTO 

1 tunti viikossa Syksy 180€ + Kevät 180€ (Koko vuosi kerralla 330€)
2 tuntia viikossa Syksy 315€ + Kevät 315€ (Koko vuosi kerralla 590€)
3 tuntia viikossa Syksy 365€ + Kevät 365€ (Koko vuosi kerralla 700€)
Rajaton (yli 4 tuntia viikossa) Syksy 400€ + Kevät 400€ (Koko vuosi kerralla 780€)

*Tankotanssilla on erillinen hinnasto 1h/vk (katso tuote alta)

 Kaikki tunnit ovat kestoltaan 55min.
Laskutusasioissa olethan yhteydessä: hilla@starlinedance.com
Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi.

 

Joulunäytös su 10.12.2023.

Kevätnäytös su 5.5.2024.

Syyslukukausi: Opetusta ei ole syyslomaviikolla (16.10.-22.10.) eikä seuraavina juhlapyhinä: 5.12. (aatto) ja 6.12.

Kevätlukukausi: Opetusta ei ole talvilomaviikolla (4.3.-10.3.) eikä seuraavina juhlapyhinä:

Pääsiäinen to-ma (28.3.-1.4.)

Vappu 30.04. (aatto) ja 01.05. 

 

Showtanssi  8-11-v.
Ohjaajana: Salli

Showtanssissa eri tanssilajit yhdistyvät monipuoliseksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi. Showtanssissa ei ole kyse pelkästään tanssimisesta, vaan vauhdikkaista tunneista, joissa showelementit ja tanssin ilo korostuvat. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia, joiden parissa kehitetään perustaitoja, kuten hyppyjä ja piruetteja. Tanssimisen lisäksi showtanssitunnilla opetellaan ilmaisua ja esiintymistä.

8-11-vuotiaiden tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta ja se muokkautuu oppilaiden mukaan. Tunnille tarvitset mukavat vaatteet sekä vesipullon.

Hip Hop 8-11-v.
Ohjaajana: Wenla

Hiphop on jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä tanssilaji, joka on vahvasti sidoksissa sen tyylin musiikkiin ja kulttuuriin. Se on yhdistelmä mm. afrikkalaista ja afroamerikkalaista tanssia, housea, poppingia ja lockingia. Tämän päivän tyylistä käytetään usein nimeä New School Hiphop. Tyypillistä sille ovat erilaiset rytminvaihdokset, vartalon isolaatiot sekä erilaiset käsi- ja jalkakoordinaatiot. Hiphop tunneilla opetellaan perustekniikan lisäksi rytmiikkaa ja erilaisia askelharjoituksia oman ilmaisutaidon ohella. Hiphop tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis ja musiikki! Opitut askeleet ja harjoitukset kehittävät jatkuvasti tanssijoiden omaa tyyliä ja tekniikkaa. Tunti koostuu vaihtelevasti mm. alkulämmittelyistä, erilaisista liikeharjoituksista, lihaskunnosta ja koreografioiden tekemisestä.
Tunnilla harjoitellaan Hip Hopille ominaisia perusliikkeitä ja kehonhallintaan.

Hip Hop 8-11-v tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Tunnille voi tulla rohkeasti tutustumaan, vaikka ei olisi aikaisemmin lajia harrastanutkaan, vaikeustaso mukautuu oppilaiden mukaan.

Varusteeksi mukaan rennot vaatteet, sisäkengät sekä tietysti juomapullo!

 Disco 8-11-v.
Ohjaajana: Miia

Discotanssi on vauhdikas ja teknisesti vaativa, fyysinen tanssilaji. Discotanssitunneilla harjoitellaan erilaisia hyppyjä, piruetteja ja jalanheittoja sekä näyttäviä koreografioita.Discotanssiin kuuluvat myös nopeat liikesarjat ja poseeraukset. Discotanssiin kuuluu myös perinteisesti mukaansatempaavat esitykset ja näyttävät asut.

8-11-v tunti ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Tunnille voi tulla rohkeasti tutustumaan, vaikka ei olisi aikaisemmin lajia harrastanutkaan, vaikeustaso mukautuu oppilaiden mukaan.

Varusteeksi mukaan jumppavaatteet ja juomapullo.

Cheertanssi 8-11-v.
Ohjaajana: Nea

Cheertanssi on vauhdikas sekä menevä tanssitunti, jonka tarkoitus on luoda iloa ja hyvää mieltä että tanssijoilla sekä katsojille.
Ryhmän tarkoitus on kehittää erityisesti tanssijoiden esiintymistaitoja, vuorovaikutusta, notkeutta sekä tanssillisuutta. Tunneilla käydään lävitse perusakrobatiaa ja harjoitellaan lajiin kuuluvia nostoja. Cheertanssin ryhmät ovat perinteisti toimineet tanssikoulun esiintyvinä ryhminä ja aina mahdollisuuksien mukaan järjestämme esiintymismahdollisuuksia.

Tunneilla ja esiintymisissä käytetään apuna cheerleaderhuiskia! Huiskia on myynnissä kauden alussa tanssikoululla erilliseen hintaan. Cheertanssin ryhmät eivät vaadi aikaisempaa tanssikokemusta.

Varusteeksi mukaan liikuntaan sopivat vaatteet, sisäkengät, juomapullo sekä cheerleaderhuiskat!

Showtanssi 12-15-v ja 16+

Ohjaajana: Salli

Showtanssissa eri tanssilajit yhdistyvät monipuoliseksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi. Showtanssissa ei ole kyse pelkästään tanssimisesta, vaan vauhdikkaista tunneista, joissa showelementit ja tanssin ilo korostuvat. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, joiden parissa kehitetään perustaitoja, kuten hyppyjä ja piruetteja. Lopuksi harjoitellaan koreografiaa, jossa opitut asiat muuttuvat tanssilliseksi kokonaisuudeksi. Tanssimisen lisäksi showtanssitunneilla opetellaan ilmaisua ja esiintymistä.

Showtanssi 12-15-vuotiaiden ryhmä muokkautuu ilmoittautuneiden mukaan. Tunnille tarvitset mukavat vaatteet sekä vesipullon.

Showtanssin yli 16-vuotiaiden ryhmä on suunnattu edistyneille tanssijoille. Tunneilla keskitytään jo enemmän ilmaisutaitoon sekä tekniikan hiomiseen.

 

Hip Hop 12-15-v ja 16+

Ohjaajana: Wenla

Hiphop on jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä tanssilaji, joka on vahvasti sidoksissa sen tyylin musiikkiin ja kulttuuriin. Se on yhdistelmä mm. afrikkalaista ja afroamerikkalaista tanssia, housea, poppingia ja lockingia. Tämän päivän tyylistä käytetään usein nimeä New School Hiphop. Tyypillistä sille ovat erilaiset rytminvaihdokset, vartalon isolaatiot sekä erilaiset käsi- ja jalkakoordinaatiot. Hiphop tunneilla opetellaan perustekniikan lisäksi rytmiikkaa ja erilaisia askelharjoituksia oman ilmaisutaidon ohella. Opitut askeleet ja harjoitukset kehittävät jatkuvasti tanssijoiden omaa tyyliä ja tekniikkaa. Tunnit koostuvat vaihtelevasti mm. alkulämmittelyistä, erilaisista liikeharjoituksista, lihaskunnosta ja koreografioiden tekemisestä.

Varusteeksi mukaan rennot vaatteet, sisäkengät sekä tietysti juomapullo!

12-15-vuotiaiden tunnille voi tulla ilman aiempaa tanssikokemusta ja tunti mukautuu oppilaiden mukaan.

Hip hop 16+ on suunnattu jo aikaisemmin tanssia harrastaneille.

 

 Disco 12-15-v ja 16+
Ohjaajana: Miia

Discotanssi on vauhdikas ja teknisesti vaativa, fyysinen tanssilaji. Discotanssitunneilla harjoitellaan erilaisia hyppyjä, piruetteja ja jalanheittoja sekä näyttäviä koreografioita. Discotanssiin kuuluvat myös nopeat liikesarjat ja poseeraukset. Discotanssiin kuuluu myös perinteisesti mukaansatempaavat esitykset ja näyttävät asut.

Discotanssin 12-15- ja 16+ tunnit kehittävät huomattavasti tanssijoiden kuntoa, tanssitekniikkaa ja voimaa.

Varusteeksi mukaan jumppavaatteet ja juomapullo.

Commercial 12-15-v. ja 16+
Ohjaajana: Fanni

Commercial on uusi, trendikäs tanssilaji, joka yhdistää street- ja showtanssilajeja vahvaksi ja naiselliseksi kokonaisuudeksi. Commercial-tuntien koreografiat ottavat vaikutteita etenkin musiikkivideoista sekä eri artistien esityksistä. Tunnilla keskitytään jokaisen tanssijan persoonalliseen tyyliin ja esiintymistaitoon, sekä itsensä ilmaisuun. Commercial-tunnilla opitaan miten lava otetaan haltuun! Ota tunnille mukaasi tanssikengät, juomapullo ja mukava treenivaatetus.

Tunnit koostuvat vaihdellen alkulämmittelyistä, lihaskunnosta, monipuolisista tekniikkaharjoituksista ja koreografian tekemisestä.

12-15-vuotiaiden tunnille et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta! Tunti mukautuu oppilaiden mukaan.

Nuorten aikuisten / aikuisten 16+ Commercial tunti on tasoa jatkotaso/edistyneet. 

Pole 10-14-v.

Ohjaajana: Sanni

Pole 10-14-v -tunneilla opetellaan tankoakrobatian perusteita ja tekniikkaa. Tuntien kesto on 55 minuuttia. Tunnit kehittävät lasten kehonhallintaa, notkeutta ja voimaa, turvallisuutta unohtamatta. Tunneilla opetellaan liikesarjoja ja kehitetään esiintymistaitoja sekä omaa ilmaisua.

Pole 10-14-v ryhmä on alkeis-jatko ryhmä. Jatkotason tanssijat voivat osallistua Pole 13-17-v ryhmään.

Vaatetukseksi suositellaan shortseja ja lyhythihaista paitaa.

Pole 13-17-v.

Ohjaajana: Sanni

 Tunnit kehittävät lasten kehonhallintaa, notkeutta ja voimaa, turvallisuutta unohtamatta. Tunneilla opetellaan liikesarjoja ja kehitetään esiintymistaitoja sekä omaa ilmaisua.

Tuntien kesto on 55 minuuttia.

Vaatetukseksi suositellaan shortseja ja lyhythihaista paitaa.