TANKOTANSSI KEVÄT 2024

55,00  (sis alv.)

POLE eli tankotanssi kurssit löydät alta. Tankotanssi on upea elegantti laji, joka kehittää koordinaatiota, liikkuvuutta sekä lihasvoimaa. Kursseja löytyy sekä aloittelijoille jolloin sinulla ei tarvitse olla aikasempaa taustaa lajista, kuin myös jo lajia harrastaneille.

Löydät lisätietoja jokaisesta tarjolla olevasta kurssista valitsemalla kurssin valikosta.

Starlinen tanssitunnit kestävät oletukseltaan 55 minuuttia ellei toisin mainita, esimerkiksi workshoppien kesto on monesti 75-90 minuuttia.

Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi.

Ilmoittaudu aikuisten kursseille liikuntaseteleillä valitsemalla maksutavaksi "Maksu etusetelillä: Edenred, Eazybreak, ePassi, Smartum" - meillä käy Smartum, Eazybreak, ePassi ja Edenred.

Tankotanssitunnilla tanko jaetaan parin kanssa. Tankotanssitunti kestää oletukseltaan 55 minuuttia, ellei toisin mainita (esim. workshopit voivat olla 75-90 min). Poissaolot ovat mahdollista korvata kurssin aikana itsenäisellä salitreenillä. Korvaukset tulee tehdä kurssin aikana tai vähintään kaksi viikkoa kurssin päättymisen jälkeen. Kysy salivarauksista poissaoloja varten sähköpostise toimisto@starlinedance.com.

Hyvä huomioida: Otathan yhteyttä suoraan tanssikoulle (seija@starlinedance.com) jos sinulla on sairauksia tai kehossasi on jotain erityistä mitä ohjaajan tulisi turvallisuus syistä tietää. Tällaisia voivat olla tuki- ja liikuntaelin vauriot/vammat, perussairaudet, raskaudet, synnytys lähiaikoina, veren/silmänpaine ongelmat ym. Muistathan että sinulla tulee olla omat vakuutukset voimassa ja tiedät että olet vastuussa kertomaan ohjaajalle muuttuneet tilanteet. Toimit kursseilla ja tunneilla omalla vastuulla ja tiedostat liikunnan/lajien vaarat.

Perutuusehdot: Kurssin osallistumisen voi perua veloituksetta ainoastaan heti ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen (48h). Kun kaksi päivää on kulunut ensimmäisestä tapaamiskerrasta kurssille ilmoittautuminen on sitova. Tarjoushintaan ostetulla tunnilla (opiskelija tai ennakkoilmoittautuminen) ei ole peruutusoikeutta. Maksua ei palauteta, eikä paikkaa voi luovuttaa tämän jälkeen kolmannelle osapuolelle. Poissaoloissa jos asiakas syystä tai toisesta ei pääse korvaaville kerroille kuluvalla kaudella, ei kertoja siirretä seuraavalle kaudelle vaan kerrat katsotaan käytetyksi. Asiakkaalla on mahdollisuus käydä korvaavia kertoja tanssikoulun muilla drop in tunneilla (jos niissä tilaa). Tällöin asiakas maksaa kurssikerran ja drop in tunnin välisumman. Jokaisesta kerrasta on kuitenkin asiasta sovittava ohjaajan kanssa. Nämä kerrat tulee käyttää kuluvan kauden aikana.

Jos tanssikoulu peruuttaa kertoja (kuten ohjaajan sairastuminen), kerrat korvataan kuluvalla kaudella ja jos näin ei pystytä, korvataan ne seuraavalla kaudella tai jollakin muulla tavalla asiakkaalle. Näistä sovitaan aina erikseen ja tapauskohtaisesti kurssilaisten kanssa.

Opiskelija-alennus: -10% kurssin hinnasta. Käytä kuponkikoodia OPISKELIJA verkkokaupassa. Koodia käyttäessä varaudu näyttämään voimassaolevaa opiskelijakorttia kurssin ensimmäisellä tunnilla.

Kertamaksut: Jos et pysty ilmoittautumaan koko kurssin ajaksi, voit osallistua kurssille myös kertamaksulla. Kertamaksu kurssille 20€. Ilmoittautuminen kertakäyntiin: toimisto@starlinedance.com

 

Lisätiedot

Ilmoittaudun

Pole KESKITASON kurssi tiistaisin 4x klo 20.00 (2.4.-23.4.), Pole ALKEISTASON kurssi keskiviikkoisin 4x klo 20.15 (3.4.-24.4.), Pole ALKEISTASON kurssi tiistaisin 4x klo 19.00 (16.4.-14.5.) ei tuntia 30.4., Pole KESKITASON kurssi tiistaisin 4x klo 20.00 (7.5.-28.5.), Pole ALKEISTASON kurssi keskiviikkoisin 4x klo 20.15 (8.5.-29.5..)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TANKOTANSSI KEVÄT 2024”