TWERK KEVÄT 2024

65,00 78,00  (sis alv.)

Twerk on alavartalopainotteinen tanssilaji, joka sisältää sheikkausta, lantion iskuja, bootypop-liikeitä sekä paljon muuta.

Twerkin maailmaan pääset meillä useamman kurssin ajan. Valitse itsellesi sopiva kurssi ja hyppää mukaan twerkin mukaansatempaavaan lajin pariin!

Suosittelemme mukaan vaatteet joissa itsellä on hyvä olla sekä polvisuojat.

Ohjaajat Nelli Heinoja, Siiri Partanen ja Saana Heino

…………………………………………………………………………………………………………………….

Twerk ALKEISTASON tunneilla käydään läpi twerkin perustekniikoita, tehdään harjoituksia salin poikki sekä opetellaan koreografiaa hauskanpitoa unohtamatta.
Tunti sopii siis hyvin aloittelijoille. Kurssilla keskitytään tekniikoiden sekä koreografian tekemiseen.

Twerk SENSUAL  tunneilla tanssitaan sensuellimpaa ja naisellisempaa twerkkiä. Tunnilla tehdään tekniikka harjoituksia sekä koreografiaa. Voit halutessasi tanssia korkokengät jalassa. Tunnilla on avoin taso, mutta olisi hyvä osata twerkin perustekniikat.

Twerk FUUSIO tunneilla yhdistellään twerkkiä muihin tanssilajeihin. Tyylilajit vaihtelevat katutanssilajeista lattareihin ja lyyrisempään ilmaisuun. Tunnit ovat koreografiapainotteisia, mutta jokaiseen tyylilajiin perehdytään myös tekniikkaharjoitusten avulla. Tunnilla olisi hyvä osata twerkin perustekniikat, muuten taso on avoin!

Twerk JATKOTASON tunneilla siirrytään haastavimpiin tekniikoihin sekä tunnilla edetään alkeistasoa hieman nopeammin.
Kurssilla keskitytään tekniikoiden sekä koreografian tekemiseen.

………………………………………………………………………………………………………………….

Hyvä huomioida: Otathan yhteyttä suoraan tanssikoulle (seija@starlinedance.com) jos sinulla on sairauksia tai kehossasi on jotain erityistä mitä ohjaajan tulisi turvallisuus syistä tietää. Tällaisia voivat olla tuki- ja liikuntaelin vauriot/vammat, perussairaudet, raskaudet, synnytys lähiaikoina, veren/silmänpaine ongelmat ym. Muistathan että sinulla tulee olla omat vakuutukset voimassa ja tiedät että olet vastuussa kertomaan ohjaajalle muuttuneet tilanteet. Toimit kursseilla ja tunneilla omalla vastuulla ja tiedostat liikunnan/lajien vaarat. 

Perutuusehdot: Kurssin osallistumisen voi perua veloituksetta ainoastaan heti ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen (48h). Kun kaksi päivää on kulunut ensimmäisestä tapaamiskerrasta kurssille ilmoittautuminen on sitova. Tarjoushintaan ostetulla tunnilla (opiskelija tai ennakkoilmoittautuminen) ei ole peruutusoikeutta. Maksua ei palauteta, eikä paikkaa voi luovuttaa tämän jälkeen kolmannelle osapuolelle. Poissaoloissa jos asiakas syystä tai toisesta ei pääse korvaaville kerroille kuluvalla kaudella, ei kertoja siirretä seuraavalle kaudelle vaan kerrat katsotaan käytetyksi. Asiakkaalla on mahdollisuus käydä korvaavia kertoja tanssikoulun muilla drop in tunneilla (jos niissä tilaa). Tällöin asiakas maksaa kurssikerran ja drop in tunnin välisumman. Jokaisesta kerrasta on kuitenkin asiasta sovittava ohjaajan kanssa. Nämä kerrat tulee käyttää kuluvan kauden aikana.

Jos tanssikoulu peruuttaa kertoja (kuten ohjaajan sairastuminen), kerrat korvataan kuluvalla kaudella ja jos näin ei pystytä, korvataan ne seuraavalla kaudella tai jollakin muulla tavalla asiakkaalle. Näistä sovitaan aina erikseen ja tapauskohtaisesti kurssilaisten kanssa. 

Maksutapoina verkkokauppamme tarjoaa Klarnan ja Checkout-heti maksun verkkomaksuna.

Poissaolon voi korvata salivarauksella. Olethan salivarauksesta yhteydessä toimisto@starlinedance.com

Opiskelija-alennus: -10% kurssin hinnasta. Käytä kuponkikoodia OPISKELIJA verkkokaupassa. Koodia käyttäessä varaudu näyttämään voimassaolevaa opiskelijakorttia kurssin ensimmäisellä tunnilla.

Kertamaksut: Jos et pysty ilmoittautumaan koko kurssin ajaksi, voit osallistua kurssille myös kertamaksulla. Kertamaksu kurssille 20€. Ilmoittautuminen kertakäyntiin: toimisto@starlinedance.com

 

Lisätiedot

Ilmoittaudun

Twerk jatkotaso kurssi 1: Ma 8.1.-12.2., Twerk alkeet kurssi 1: Su 14.1.-18.2., Sensual Twerk kurssi 1: Su 14.1.-18.2., Twerk alkeet kurssi 2: Ma 19.2.-8.4., Twerk fuusio kurssi 1: Su 25.2.-14.4., Sensual Twerk kurssi 2: Su 25.2.-14.4., Twerk jatkotaso kurssi 2: Ma 15.4.-13.5., Twerk fuusio kurssi 2: Su 21.4.-19.5., Sensual Twerk kurssi 3: Su 21.4.-19.5.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TWERK KEVÄT 2024”