Ilmoittaudu mukaan nuorten tanssitunneille tästä!

 
Showtanssi 12-15-v.

Ohjaajana: Eve

Showtanssissa eri tanssilajit yhdistyvät monipuoliseksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi. Showtanssissa ei ole kyse pelkästään tanssimisesta, vaan vauhdikkaista tunneista, joissa showelementit ja tanssin ilo korostuvat. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, joiden parissa kehitetään perustaitoja, kuten hyppyjä ja piruetteja. Tanssimisen lisäksi showtanssitunneilla opetellaan ilmaisua ja esiintymistä.

Showtanssi 8-11-v.

Ohjaajana: Eve

Showtanssissa eri tanssilajit yhdistyvät monipuoliseksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi. Showtanssissa ei ole kyse pelkästään tanssimisesta, vaan vauhdikkaista tunneista, joissa showelementit ja tanssin ilo korostuvat. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, joiden parissa kehitetään perustaitoja, kuten hyppyjä ja piruetteja. Tanssimisen lisäksi showtanssitunneilla opetellaan ilmaisua ja esiintymistä. Showtanssi 8-11-vuotiaiden ryhmä ei vaadi aikaisempaa tanssikokemusta ja muokkautuu oppilaiden mukaan. Tunnille on kiva tulla ja kauden tarkoitus on edistää tanssintekniikan kehittymistä sekä ilmaisutaitoa.

Commercial Dance 12-15-v.

Ohjaajana: Eve

Commercial on uusi, trendikäs tanssilaji, joka yhdistää street- ja showtanssilajeja vahvaksi ja naiselliseksi kokonaisuudeksi. Commercial-tuntien koreografiat ottavat vaikutteita etenkin musiikkivideoista sekä eri artistien esityksistä. Tunnilla keskitytään jokaisen tanssijan persoonalliseen tyyliin ja esiintymistaitoon, sekä itsensä ilmaisuun. Commercial-tunnilla opitaan miten lava otetaan haltuun! Ota tunnille mukaasi tanssikengät, juomapullo ja mukava treenivaatetus. Tunti soveltuu junioreille, aikaisempaa tanssikokemusta Commercialista et tarvitse! Tunti mukautuu oppilaiden mukaan.

Hiphop 8-11-v. ja 12-15-v.

Ohjaajana: Eve

Hiphop on jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä tanssilaji, joka on vahvasti sidoksissa sen tyylin musiikkiin ja kulttuuriin. Se on yhdistelmä mm. afrikkalaista ja afroamerikkalaista tanssia, housea, poppingia ja lockingia. Tämän päivän tyylistä käytetään usein nimeä New School Hiphop. Tyypillistä sille ovat erilaiset rytminvaihdokset, vartalon isolaatiot sekä erilaiset käsi- ja jalkakoordinaatiot. Hiphop tunneilla opetellaan perustekniikan lisäksi rytmiikkaa ja erilaisia askelharjoituksia oman ilmaisutaidon ohella. Hiphop tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis ja musiikki! Opitut askeleet ja harjoitukset kehittävät jatkuvasti tanssijoiden omaa tyyliä ja tekniikkaa. Tunnit koostuvat vaihtelevasti mm. alkulämmittelyistä, erilaisista liikeharjoituksista, lihaskunnosta ja koreografioiden tekemisestä.

Alkeistason tunnilla harjoitellaan Hip Hopille ominaisia perusliikkeitä ja kehonhallintaan. Hip Hop 12-15-v. alkeet sekä 8-11-v. eivät vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Tunneille voi tulla rohkeasti tutustumaan, vaikka ei olisi aikaisemmin lajia harrastanutkaan, vaikeustaso mukautuu oppilaiden mukaan. Varusteeksi mukaan rennot vaatteet, sisäkengät sekä tietysti juomapullo!

Junior-ikäisille 12-15-v. tarjoamme myös jatkotason tunnin.

Cheertanssi 8-11-v. ja 12-15-v.

Ohjaajana: Hilla

Cheertanssi on vauhdikas sekä menevä tanssitunti, jonka tarkoitus on luoda iloa ja hyvää mieltä että tanssijoilla sekä katsojille.

Ryhmän tarkoitus on kehittää erityisesti tanssijoiden esiintymistaitoja, vuorovaikutusta, notkeutta sekä tanssillisuutta. Tunneilla käydään lävitse perusakrobatiaa ja harjoitellaan lajiin kuuluvia nostoja. Ohjaajana toimii tunnettu SM-liiga cheerleadereiden valmentajia ja hän on ollut vahvasti mukana cheertanssin ja cheertanssikulttuurin kehittämisessä Suomessa. Cheertanssin ryhmät ovat perinteisti toimineet tanssikoulun esiintyvinä ryhminä ja aina mahdollisuuksien mukaan järjestämme esiintymismahdollisuuksia.

Tunneilla ja esiintymisissä käytetään apuna cheerleaderhuiskia! Huiskia on myynnissä kauden alussa tanssikoululla erilliseen hintaan. Cheertanssin ryhmät eivät vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. 

Disco 8-11-v. ja 12-15-v.

Ohjaajana: Eve

Discotanssi on vauhdikas ja teknisesti vaativa, fyysinen tanssilaji. Discotanssitunneilla harjoitellaan erilaisia hyppyjä, piruetteja ja jalanheittoja sekä näyttäviä koreografioita.Discotanssiin kuuluvat myös nopeat liikesarjat ja poseeraukset. 12-15-vuotiaiden ryhmä kehittää huomattavasti tanssijoiden kuntoa, tanssitekniikkaa ja voimaa. Discotanssiin kuuluu myös perinteisesti mukaansatempaavat esitykset ja näyttävät asut. Tunneille kannattaa ottaa mukaan jumppavaatteet ja juomapullo.

Pole kids alkeet ja jatkotaso

Ohjaajana: Salli

´

Pole Kids -tunneilla opetellaan tankoakrobatian perusteita ja tekniikkaa. Tuntien kesto on 55 minuuttia. Tunnit kehittävät lasten kehonhallintaa, notkeutta ja voimaa, turvallisuutta unohtamatta. Tunnit sisältävät myös lyhyiden sarjojen opettelua. Pole Kids -ryhmien tasoja on kaksi. Alkeisryhmään voi tulla kuka tahansa tankotanssista kiinnostunut liikuntataustasta riippumatta. Jatkotunneille kannattaa osallistua, kun hallussa on pyörähdystekniikka, peruspidot ja invertti. Lisätietoja jatkoryhmään siirtymisestä voi kysellä ohjaajalta. Pole Kids -tuntien alaikäraja on 8 vuotta. Alle 8-vuotiaat voivat osallistua Pole Minis -tunneille, ja 15 vuotta täyttäneet tankotanssijat aikuisten irtotunneille. Vaatetukseksi suositellaan shortseja ja lyhythihaista paitaa.

Pole kids voima ja tekniikka

Ohjaajana: Salli

´

Tunti on tarkoitettu pole kids -ryhmien yhteiseksi kakkostunniksi. Tunnilla harjoitellaan tankotanssissa tarvittavaa voimaa ja hiotaan tekniikkaa jokaisen tanssijan omalla tasolla. Tunnin tarkoituksena on tukea lajissa kehittymistä ja tarjota mahdollisuus toiseen viikkotuntiin tankotanssin parissa.

 

 

NUORTEN TANSSIHINNASTO

 

Syyslukukausi 08.09.19-08.12.19

Kevätlukukausi 19.01.20-09.05.20

 

Nuorten tanssit (8-vuotiaasta ylöspäin ja Pole Kids)

 

1 tunti viikossa Syksy 175€ + Kevät 175€ (Koko vuosi kerralla 320€)

2 tuntia viikossa Syksy 305€ + Kevät 305€ (Koko vuosi kerralla 580€)

3 tuntia viikossa Syksy 365€ + Kevät 365€ (Koko vuosi kerralla 700€)

Rajaton (yli 4 tuntia viikossa) Syksy 400€ + Kevät 400€ (Koko vuosi kerralla 780€)

 

Kaikki tunnit ovat kestoltaan 55min.

Laskutusasioissa olethan yhteydessä: hilla@starlinedance.com

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi. 

 

Joulunäytös su 15.12.2019.

Kevätnäytös la 09.5.2019.

 

Syyslukukausi: Opetusta ei ole syyslomaviikolla (14.10.-20.10.) eikä seuraavina juhlapyhinä: Pyhäinpäivä 3.11., Itsenäisyyspäivä 5.12. (aatto) ja 6.12. . 

Kevätlukukausi: Opetusta ei ole talvilomaviikolla (2.3.-8.3.) eikä seuraavina juhlapyhinä: Pääsiäinen to-ma 09.04., 10.4., 11.4., 12.4., 13.04., ja Vappu 30.04. (aatto) ja 1.5.

ILMOITTAUDU MUKAAN