Ilmoittaudu mukaan nuorten tanssitunneille tästä!

 

Showtanssi 9-12-v. ja 13-16-v.

Ohjaajana: Eve

Showtanssissa eri tanssilajit yhdistyvät monipuoliseksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi. Showtanssissa ei ole kyse pelkästään tanssimisesta, vaan vauhdikkaista tunneista, joissa showelementit ja tanssin ilo korostuvat. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, joiden parissa kehitetään perustaitoja, kuten hyppyjä ja piruetteja. Tanssimisen lisäksi showtanssitunneilla opetellaan ilmaisua ja esiintymistä.

Commercial Dance 10-15-v.

Ohjaajana: Eve

Commercial on uusi, trendikäs tanssilaji, joka yhdistää street- ja showtanssilajeja vahvaksi ja naiselliseksi kokonaisuudeksi. Commercial-tuntien koreografiat ottavat vaikutteita etenkin musiikkivideoista sekä eri artistien esityksistä. Tunnilla keskitytään jokaisen tanssijan persoonalliseen tyyliin ja esiintymistaitoon, sekä itsensä ilmaisuun. Commercial-tunnilla opitaan miten lava otetaan haltuun! Ota tunnille mukaasi tanssikengät, juomapullo ja mukava treenivaatetus.

Hiphop 9-12-v. ja 13-16-v.

Ohjaajana: Eve

Hiphop on jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä tanssilaji, joka on vahvasti sidoksissa sen tyylin musiikkiin ja kulttuuriin. Se on yhdistelmä mm. afrikkalaista ja afroamerikkalaista tanssia, housea, poppingia ja lockingia. Tämän päivän tyylistä käytetään usein nimeä New School Hiphop. Tyypillistä sille ovat erilaiset rytminvaihdokset, vartalon isolaatiot sekä erilaiset käsi- ja jalkakoordinaatiot. Hiphop tunneilla opetellaan perustekniikan lisäksi rytmiikkaa ja erilaisia askelharjoituksia oman ilmaisutaidon ohella. Hiphop tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis ja musiikki! Opitut askeleet ja harjoitukset kehittävät jatkuvasti tanssijoiden omaa tyyliä ja tekniikkaa. Tunnit koostuvat vaihtelevasti mm. alkulämmittelyistä, erilaisista liikeharjoituksista, lihaskunnosta ja koreografioiden tekemisestä. Tunneille voi tulla rohkeasti tutustumaan, vaikka ei olisi aikaisemmin lajia harrastanutkaan, vaikeustaso mukautuu oppilaiden mukaan. Varusteeksi mukaan rennot vaatteet, sisäkengät sekä tietysti juomapullo!

Cheertanssi 10-14-v.

Ohjaajana: Hilla

Cheertanssi rantautuu ensimmäistä kertaa Rovaniemelle! Cheertanssi on vauhdikasta sekä menevää. Tunneilla ja esiintymisissä käytetään cheerleader huiskia! Cheertanssi ryhmät eivät vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Ryhmän tarkoitus on kehittää tanssijoiden esiintymistaitoja, vuorovaikutusta, notkeutta sekä tanssillisuutta. Ohjaajamme ovat tunnettuja SM-liiga cheerleadereiden valmentajia ja ovat olleet vahvasti mukana cheertanssin ja cheertanssikulttuurin kehittämisessä suomessa.

Disco 9-12-v. ja 13-16-v.

Ohjaajana: Eve

Discotanssi on vauhdikas ja teknisesti vaativa, fyysinen tanssilaji. Discotanssitunneilla harjoitellaan erilaisia hyppyjä, piruetteja ja jalanheittoja sekä näyttäviä koreografioita.Discotanssiin kuuluvat myös nopeat liikesarjat ja poseeraukset. 13-16 vuotiaiden ryhmä kehittää huomattavasti tanssijoiden kuntoa, tanssitekniikkaa ja voimaa. Discotanssiin kuuluu myös perinteisesti mukaansatempaavat esitykset ja näyttävät asut. Tunneille kannattaa ottaa mukaan jumppavaatteet ja juomapullo.

Pole kids

Ohjaajana: Salli

Pole Kids- tunneilla tehdään lapsille sopivia ja akrobaattisia liikkeitä tangoilla, jotka kehittävät lasten kehonhallintaa, notkeutta ja voimaa. Kurssit räätälöidään ikäluokkiin sopiviksi ja ottavat huomioon lasten tarpeet. Pole Kids- tuntien alaikäraja on 8-vuotta. Yli 15-vuotta täyttäneet tankotanssijat saavat osallistua aikuisten irtotunneille.

 

 

NUORTEN TANSSIHINNASTO

 

Syyslukukausi 10.09.18-09.12.18

Kevätlukukausi 21.01.19-12.05.19

 

Nuorten tanssit (9-vuotiaasta ylöspäin ja Pole Kids)

 

1 tunti viikossa Syksy 165€ + Kevät 165€ (Koko vuosi 300€)

2 tuntia viikossa Syksy 300€ + Kevät 300€ (Koko vuosi 550€)

3 tuntia viikossa Syksy 350€ + Kevät 350€ (Koko vuosi 690€)

Rajaton (yli 4 tuntia viikossa) Syksy 420€ + Kevät 420€ (Koko vuosi 800€)

 

Kaikki tunnit ovat kestoltaan 55min.

Laskutusasioissa olethan yhteydessä: hilla@starlinedance.com

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnasto voimassa toistaiseksi. 

Joulunäytös pidetään 16.12.2018. Kevätnäytös 12.5.2018.

Syyslukukausi: Opetusta ei ole syyslomaviikolla (15.10.-21.10.) eikä seuraavina juhlapyhinä: 3.11., 5.12. (aatto) ja 6.12. . 

Kevätlukukausi: Opetusta ei ole talvilomaviikolla (4.3.-10.3.) eikä seuraavina juhlapyhinä: 19.04., 20.4., 21.4., 22.4., 30.04. (aatto) ja 1.5.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

Oppilaan nimi

Syntymäaika (pp.kk.vvvv)

Puhelinnumero

Tunti 1, jolle ilmoittaudun

Tunti 2, jolle ilmoittaudun

Tunti 3, jolle ilmoittaudun

Tunti 4, jolle ilmoittaudun

Tunti 5, jolle ilmoittaudun

Sähköposti laskua ja tiedotusta varten

Tieto laskutusta varten varten

Huoltaja

Huoltajan postiosoite

Huoltajan postinumero ja -toimipaikka

Huoltajan puhelinnumero

Lisätiedot / muuta huomioitavaa

Huom! Varatessasi tunnin hyväksyt seuraavat ehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Tanssikoululla on lupa kuvata tiloissaan tapahtuvaa tanssitoimintaa ja ohjausta. Kuvamateriaali saatetaan julkaista tanssikoulun sosiaalisissa medioissa. Oppilaat harrastavat studiolla omalla vastuullaan, suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta. Maksuton peruutus syksyn tunneille sähköpostilla 16.9. mennessä. Tanssikausi alkaa maanantaina 10.9. (Kysymyksien ilmetessä olkaa yhteydessä hilla@starlinedance.com).
Hyväksyn varaamisehdot